MENSURE, ŠTA JE SLEDEĆE?! Nakon iznenadnog napuštanja Elite, Ajdarpašić priredio novi ŠOK!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.03.2024 | 22:45


Mensur Ajdarpašić je obradovao brojne fanove.

Foto: Instagram.com
MENSURE, ŠTA JE SLEDEĆE?! Nakon iznenadnog napuštanja Elite, Ajdarpašić priredio novi ŠOK!

Bivši učesnik "EliteMensur Ajdarpašić, koji je rijaliti napustio 1. marta kad mu je istekao ugovor, polako se vraća svakodnevnim aktivnostnima, a najviše slobodnog vreme provodi u teretani. Mensur je odlučio da vrati "staro telo", pa se tako ponovo bacio na svakodnevne treninge, a danas je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počastio fotografijom iz svlačionice.

Ajdarpašić je pozirao u uskoj majici, koja je savršeno oslikavala njegove mišiće, a posebnu pažnju privukli su mišići na njegovim nogama, koje je isklesao do savršenstva. Nema sumnje da će Mensur i ovog leta žariti i paliti fotkama na društvenim mrežama, te da mnoge dame neće ostati ravnodušne na njegovo telo.

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Odmah nakon, Mensur je odlučio da počasti sve pratioce novim snimkom, na kom je pevao i pozirao bez majice, čime je posebno obradovao devojke, koje ga prate u stopu, iako je Ajdarpašić u srećnoj vezi, što je i sam potvrdio nakon izlaska iz Elite:

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe - ispričao je Ajdarpašić za "Blic". POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: