SLEDEĆI PUT PRAVIMO BEBU! Pablo jednu stvar obećao Sari, Janjuš prisluškivao, pa sve okrenuo na šalu! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.03.2024 | 14:50


Komedija usred dvorišta!

Foto: RTV PINK printscreen
SLEDEĆI PUT PRAVIMO BEBU! Pablo jednu stvar obećao Sari, Janjuš prisluškivao, pa sve okrenuo na šalu! (FOTO)

Učesnici Elite Pablo Milevski i Sara Marbelja progovorili su o njihovoj bivšoj ljubavi, pa su usput hteli da zakažu intimne odnose, što je šokirao njihovog cimera Marka Janjuševića Janjuša. 

Oni su ćaskali u dvorištu Bele kuće, pa je sve otišlo u komičnom smeru.

- Što se mene tiče, ti si mi ostala u najlepšem sećanju. Voleo bih da ponovo budemo bliski, da idemo da se igramo ispod pokrivača, a ako budeš htela možem i da pravimo bebu - pričao je Pablo, a Sara se samo složila:

Foto: RTV PINK printscreen

Janjuš, Pablo i Sara u dvorištu

 

- Ne vidim problem nikakav, samo bih volela da to bude diskretno. Neću da moji gledaju svašta, da prolaze kroz iste stvari kao Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović. Volela bih da budemo normalni, ako je ikako moguće, a oni će da shvate da je i u rijalitiju bitno da imamo intimne odnose. Svako ima potrebe, pa čak i u zatvorenom prostoru.

Posle ovih reči uključio se Marko Janjušević Janjuš, koji nije mogao da odoli da ih ne zeza u svom stilu.

- Ja vidim da se vi divno slažete! Slažete se bolje od bilo kog odnosa koji sam ja imao ovde u rijalitiju. Gde bi meni bio kraj da me ove žene manje napadaju, da se dogovaraju sa mnom kad ćemo da budemo intimni, a ne da mi na svakihj pet minuta prave probleme. Za sve sam im ja kriv, kao da sam ovde dežurna budala. Vidim da ste vi super, ali daleko vam lepa kuća - prokomentarisao je Janjuš i nasmejao cimere.

BONUS VIDEO: