ANELI NIKAKO NE MIRIŠEM! Filip Đukić brutalan prema učesnici Elite! Evo šta je još rekao što je mnoge začudilo!


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.03.2024 | 20:15


Voditelj je bio iskren do srži.

Foto: RTV PINK printscreen
ANELI NIKAKO NE MIRIŠEM! Filip Đukić brutalan prema učesnici Elite! Evo šta je još rekao što je mnoge začudilo!

Voditelj na Red televiziji i bivši zadrugar Filip Đukić, kaže da i pored svih obaveza stiže da prati dešavanja u Eliti, a posebno se dotakao Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, On tvrdi da nju nikako ne miriše, te i da ima mnogo učesnika koji su zanimljiviji sa pričama.

Ja nešto ne mirišem tu Aneli, ali ako njemu odgovara... Mislim da on dosta spušta tu, a mislim da to nju i radi. Dosta je ona to pratila i zna šta pokreće priču i šta može da bude aktuelno. Video sam da su nešto svađali, šta god mi rekli uvek posle bude suprotno - kaže Filip za Pink, a onda je prokomentarisao Majin i Janjušev odnos u Eliti: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Nema emocije između Maje i Janjuša. Stariji i iskusniji znaju šta prolazi. Maja kapira kad treba šta da kaže i da prećuti. Nekad kaže nešto što ne treba i ode mast u propast.

Đukić je pričao i o tome kako se slažu Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, pa mu nije bilo jasno kako opstaju uprkos nerviraju koje stalno imaju. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Ša

 

- Tebe jedna reč može da izbaci iz koloseka, može da te iznervira kako neko žvaće i hoda. Miona se malo izbezobrazila, ona je provalila šta ga nervira, deluje mi da koristi što on ima kratak fitilj. Možda i stvarno ona njega nervira i on nju, ali ja ne znam što su oni zajedno - otkrio je Filip i prokomentario romansu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović.

BONUS VIDEO: