O NJOJ SAM SVAŠTA ČUO, PRIČAO SAM DALEKO JOJ LEPA KUĆA! Lepi Mića pomenuo Situ Ahmić, evo kakve informacije ima!


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.03.2024 | 18:15


Mića rešio da progovori!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
O NJOJ SAM SVAŠTA ČUO, PRIČAO SAM DALEKO JOJ LEPA KUĆA! Lepi Mića pomenuo Situ Ahmić, evo kakve informacije ima!

Učesnik Elite Lepi Mića kaže da se seća učešća sestre Aneli Ahmić, Site Ahmić još kada se pre nekoliko godina takmičila u rijaliti programima, pa kaže da tada nije čuo lepe stvari o njoj.

On se poverio nekolicini cimera u dvorištu dok su se sunčali danas u toku dana, pa je prepričao kakve su sve informacije dolazile do njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Sita je dobra devojka, to je nesumnjivo, ali ono što sam ja čuo je baš strašno. Bilo je priča da je i ona bila u nekim mutnim radnjama kao i Aneli. Aneli je sve priznala to nije sporno, ali mislim da se za njenu sestru nikad nisu vezivale takve priče - počeo je Mića, pa je nastavio:

Foto: tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić

 

- Nisu mi nikad konkretno rekli o kakvim se stvarima radi, ali su pričali da je bila sa nekim momcima koji su umešani u neke prljave radnje. Svega tu ima, ali nije to bitno. Ona devojka nije ovde u rijalitiju, što bih ja pričao bilo šta.

Inače, nedavno se oglasio bivši dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, koji neprestano proziva i Aneli i Situ, a to je sada radio na konto njihove zarade.

Ne znam ko je veći blam od njih dve. Da li Sita koja prosi na Tiktoku za gifr ili Aneli koja se davi u svojim lažima. Ne znam šta bi drugo mogao da odgovorim. Sita 24 sata drži lajv na Tiktoku i priča o meni, ja ne mogu da verujem da je žena još uvek toliko zaljubljena u mene. Ne prolazi je očigledno - poručio je Asmin za "Pink".

BONUS VIDEO: