LAŽE DA NIJE BIO SA ANOM ĆURČIĆ! Bojana pred svima napala Lakića! Evo kakve je sumnje iznela, orila se Bela Kuća!


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.02.2024 | 22:15


Haos sa Bojanom se nastavlja!

Foto: printscreen/RTV Pink
LAŽE DA NIJE BIO SA ANOM ĆURČIĆ! Bojana pred svima napala Lakića! Evo kakve je sumnje iznela, orila se Bela Kuća!

Učesnica Elite Bojana Pavlović ušla je u toku večeri u raspravu sa Nikolom Lakiće, kog je optužila da laže da nije bio sa Anom Ćurčić.

Ona je iznela svoj stav, pa je on brže bolje skočio da se brani. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić

 

Uverena sam da je Lakić bio sa Anom Ćurčić. Shvatila sam da je njegova zla namera bila da tu priču iskoristi i dobije neku materijalnu dobit. Pokušao je da napravi priču s Mionu, kako bi došao do izražaja. Igra se sa tuđim životnim prilčama. Nema svoj integrtitet. Lakiću, ti si neko ko se prilagođava drugima. Pušač si ku*ca broj jedan. Mene si provocirao u više navrata - kazala je Bojana. Ti si pi*ka. Nemaš svoj stav. Brok tri je Maja Marinković. Pokazala je da se meša u odnos Janjuša i Aneli. Meša se u taj odnos - objasnila je ona, pa je ustao Nikola:

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

 

- Svaki put kad Bojana ustane ja slušam neke budalaštine. Samo ću da se pomerim i da kažem da ona ima dovoljno svojih problema, pa zbog toga treba da gleda u svoje dvorište. Ne kapiram devojku koja zabada nos u tuđa posla otkako je ušla ovde. Ima dovoljno prljavog veša da se iskopa o njoj, a kad izađemo napolje lično ću da se postaram da nađem sve informacije. Kad se to desi, u emisijama ću sve da obelodanim.

Podsećamo, Lakić je skoro zaratio i sa Darjanom Radomirovićem. Naime, Lakić je rekao da veruje kako Darjan koristi Miljanu samo zarad rijalitija, da je vuče po mulju i glumi da mu je stalo do nje i njene porodice, pa se atmosfera usijala. 

BONUS VIDEO: