POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK! Večeras učesnike Elite očekuje neviđeno iznenađenje, spremite se za HAOS!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.02.2024 | 15:15


Veliki šef je potvrdio njegov dolazak, ukućani ni ne slute šta im se sprema.

Foto: Ilustracija
POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK! Večeras učesnike Elite očekuje neviđeno iznenađenje, spremite se za HAOS!

U Beloj kući je, sudeći po noćašnjem "Pretresu nedelje", nikad više tenzija i sukoba - brojne tajne isplivale su na videlo, zbog čega su usledile nove rasprave učesnika "Elite", a večeras ih očekuje znatno drugačija noć.

Naime, većeras će se, kao i svakog utorka, u Šimanovcima održati još jedna žurka, koja će se uživo prenositi na TV Pink odmah posle emisije "Amidži šou". Učesnike "Elite" ove noći dobro će prodrmati popularni di-džej Neba, a nema sumnje da sledi provod za pamćenje i noć o kojoj će se u "Eliti" govoriti u danima koji su pred nama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

DJ Neba

 

Dj Neba će razdrmati sve ukućane, ali i publiku kraj malih ekrana, a učesnici Elite su već spremni za nezaboravnu noć na imanju. Nema sumnje da će DJ Neba svojim muzičkim izborom stvoriti pravu euforiju u kazinu, gde se i organizuje žurka, a takmičari su se već naoružali dobrim raspoloženjem.

Publika rijalitija je uvek uz takmičare tokom žurke, s obzirom da se oni dodatno opuste uz alkohol, pa pokažu sve ono što pokušavaju da sakriju. Ovo je prilika da se mnogi odnosi iskristališu, o čemu raspravljaju odmah sutra, tokom radio-emisije "Amnezija", gde komentarišu sve što se dešavalo prethodne večeri, odnosno tokom žurke.

Neba je pripremio sjajan muzički repertoar, a s obzirom da je redovan gost u Eliti, već dovoljno poznaje učesnike i zna kako da atmosferu podigne na najviši nivo, na šta su svi već navikli. Nije isključeno da će biti i gostiju iznenađenja, s obzirom da svakog utorka dođe i određeni pevač, a šta će se sve dogoditi - ostaje nam da vidimo upravo večeras.

BONUS VIDEO: