JECAJI ANELI AHMIĆ ODZVANJALI IMANJEM! Pobegla od Janjuša, pa zakukala na sav glas, ne zna kako će ovo njena ćerka podneti!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.02.2024 | 13:45


Aneli Ahmić se rasula u komade, hitno želi susret sa ćerkom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JECAJI ANELI AHMIĆ ODZVANJALI IMANJEM! Pobegla od Janjuša, pa zakukala na sav glas, ne zna kako će ovo njena ćerka podneti!

Aneli Ahmić, aktuelna učesnica Elite, danas se osamila nakon buđenja. Razlog za njenu tugu i usamljenost leži u tome što njen danas rođendan slavi njena ćerka Nora, a one nisu zajedno da proslave taj poseban dan. Međutim, uprkos ovoj teškoj situaciji, Aneli ne odustaje od svoje borbe.

Razlog zbog kojeg Aneli i Nora nisu zajedno da proslave Norin rođendan leži u tome što Aneli trenutno vodi bitku za njihovu bolju budućnost, kako ona tvrdi, zbog čega je i ušla u rijaliti. Iako je to teško i emotivno iscrpljujuće, Aneli zna da je ova borba neophodna kako bi obezbedila bolje uslove za svoju ćerku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Aneli se rasula u komade zbog činjenice da Norin najbitniji dan provodi na imanju, a ne sa njom, ali je sigurna da je ovo za njeno dobro i da će se isplatiti ova razdvojenost od maloletne ćerke.

Podsetimo, Asmin Durdžić je čestitao rođendan ćerki Nori, pa objavio kompilaciju fotografija i naglasio da njeno mesto u srcu nikada niko neće moći da oduzme.

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo, pile maleno, i sta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće.
Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju.
Živa mi bila anđele moj 
- napisao je Asmin, uz nekoliko fotografija ćerke Nore.

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić

 

BONUS VIDEO: