DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM JANJUŠA I ANELI: Posle ove SCENE ćerke neće smeti da izađu na ulicu, svi će im se smejati (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.02.2024 | 05:45


Rijaliti ljubavnici smešni kao crtani film, sprdaju se s njima na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM JANJUŠA I ANELI: Posle ove SCENE ćerke neće smeti da izađu na ulicu, svi će im se smejati (FOTO)

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš javno zaprosio Aneli Ahmić kroz njihov zajednički veoma emotivni nastup na "Ljubavnoj Elitoviziji" koja je sinoć održana u Šimanovcima, te izrazio želju da odu u Rajski vrt i porazgovaraju sa Drvetom mudrosti povodom toga, na drušvenim mrežama se već sprdaju na račun toga kako bi njih dvoje izgledali kao muž i žena. Naime, fanove rijalitija Aneli i Janjuš podsećaju na likove iz crtanog filma, ali tužne i nevesele, za razliku od stvarnih animiranih veselih i veoma omiljenih - Šreka i Fione.

- Šrek i Fiona naše mladosti i Šrek i Fiona vaše mladosti - stoji u opisu šaljive fotomontaže koja je osvanula na jednoj stranici koja se bavi dešavanjima iz rijalitija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Ubrzo su počeli da se nižu šaljivi komentari u kojima je usledila rasprava.

- "Ovo rekoh već na početku da su kao Šrek i Fiona (smeh)", Lepši ovi naše mladosti... Nekako harizmatični i sa osmehom... Ovi vaše mladosti k'o pokisle kokoši" - samo su neke od reakcija na urnebesno poređenje sa ljubavnim parom iz crtaća. 

Šta će se tek desiti ako Janjuš zaista klekne na kolena i ponovo zaprosi Aneli, ovaj put u Rajskom vrtu, da sve pršti od romantike, ostaje nam da vidimo. 

U svakom slučaju, ono što mnogi komentarišu jeste da se bivši košarkaš ozbiljno zatreskao u Ahmićku, a pojedini ga i dalje osuđuju što se tako brzo posle tragične smrti najmlađeg brata Mihaila prepustio uživanju.

BONUS VIDEO: