ŠA ZAVRŠAVA NA NEUROPSIHIJATRIJI: Od ljubavi sa Mionom nema ništa, reper ni ne sluti da je PREVAREN!


IZVOR: Republika/A.N. - 04.02.2024 | 23:15


Taki Marinović dao sud o gorućim temama u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA ZAVRŠAVA NA NEUROPSIHIJATRIJI: Od ljubavi sa Mionom nema ništa, reper ni ne sluti da je PREVAREN!

Otac učesnice rijalitija "Elita", Taki Marinković, nije imao dlake na jeziku kada je prokomentarisao sve goruće teme iz Bela kuće. 

Marinković je pohvalio Majino druženje sa Urošem Stanićem i Jovanom Cvijanović, opisujući ga kao otkriće, ističući da je Maja pronašla prijateljstvo sa finom devojkom i da se odlično zabavljaju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković i Maja Marinković

- Uroš je otkriće. U početku je bila malo stidljiva i povučena... Meni je drago što je Maji prišla jedna tako fina devojka. Super se druže tamo... - kaže Majin otac i komentariše ljubavni odnos Anđele Šparavalo s Bojanom Pavlović.

- Tamo je zatvoren prostor. Blizina čini sve. Oni su jedna velika porodica, ja mislim da će se Anđela posle rijalatija vratiti porodici. A ako je to njena sreća, neka ostane s Bojanom - rekao je Taki.

Majin otac dao je sud o Jovani Tomić Matoroj i ljubavnom brodolomu kojije imala sa Anitom Stanojlović

- Anita je od samog starta bila fejk. Iskoristila je Matoru zarad popularnosti. Anđelo je došao na gotovo, lep su par. Anita se samo vratila starim stazama - rekao je Taki, a imao je mnogo toga da kaže i o vezi Nenada Aleksića Ša s Mionom Jovanović i njegovim emotivnim slomovima u rijalitiju.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

- Ša je dobar momak, ali u ljubavi je katastrofa. Samo da ne završi na neuropsihijatriji, koliko se on nervira i stresira. Od te ljubavi nema ništa, Miona je svesno ušla u to, želi da se promoviše preko njega i to je to - poručio je Marinković u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

BONUS VIDEO: