ZOLA HITNO NAPUŠTA BEČ, SVE MU JE SAOPŠTENO! Nakon Miljaninog SLOMA, mora da odmah uradi OVO!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.02.2024 | 20:45


Lazar Čolić Zola hitno napušta Beč!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com
ZOLA HITNO NAPUŠTA BEČ, SVE MU JE SAOPŠTENO! Nakon Miljaninog SLOMA, mora da odmah uradi OVO!

Nakon burnog i turbulentnog perioda provedenog sa Miljanom Kulić u Beču, rijaliti igrač Lazar Čolić Zola najavio je svoj odlazak iz Austrije. Zola je putem svog Instagram profila objavio storijem da uskoro odlazi u Ofenbah, gde ima zakazane nastupe kao di-džej. Ova najava izazvala je brojne reakcije javnosti, a mnogi su spekulisali da Zola pokušava da se udalji što dalje od Miljane Kulić, koja ga je navodno uhodila po Beču.

Nakon brojnih medijskih spekulacija o njihovom odnosu, Lazar Čolić Zola je odlučio da se povuče iz Beča i započne novu fazu svog života u mestu Ofenbah. Iako nije direktno komentarisao razloge ovog poteza, mnogi prateći njegov profil na društvenim mrežama smatraju da je odluka o promeni mesta boravka povezana sa željom da se udalji od kontroverzi koje su ga pratile u vezi sa Miljanom Kulić. POGLEDAJ GALERIJU

 


Zola je najavio da će se fokusirati na svoju karijeru di-džeja i da već ima zakazane nastupe u Ofenbahu. Ovo mesto pruža mogućnosti za nove početke i Zola je odlučio da iskoristi tu priliku kako bi se posvetio svojoj profesionalnoj afirmaciji. Njegovi fanovi su podržali ovu odluku i izrazili su nadu da će Zola pronaći mir i uspeh u novom okruženju.

Najava Zolinog odlaska iz Austrije izazvala je brojne reakcije javnosti. Dok su neki izrazili razumevanje za njegovu odluku i poželeli mu sreću u novom gradu, drugi su komentarisali da je odluka o promeni mesta boravka posledica njegovog turbulentnog odnosa sa Miljanom Kulić. Ipak, Zola nije direktno komentarisao spekulacije o razlozima svog odlaska, ostavljajući prostor za različite interpretacije.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 


U zaključku, Lazar Čolić Zola najavio je svoj odlazak iz Austrije nakon burnog perioda sa Miljanom Kulić u Beču. Njegova najava novog početka u Ofenbahu kao di-džeja izazvala je brojne reakcije i ostavila prostor za širok dijapazon tumačenja. Ostaje da vidimo kako će se Zola snaći u novom okruženju i kakvi će biti dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: