NAKON POMENA, JANJUŠ IDE PRED OLTAR: Sprema svadbu sa Aneli, Ena pala u ZABORAV!


IZVOR: Republika/P. R. - 04.02.2024 | 11:50


Hoće ponovo da se zakune na večnu ljubav, iako je još uvek u braku!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić
NAKON POMENA, JANJUŠ IDE PRED OLTAR: Sprema svadbu sa Aneli, Ena pala u ZABORAV!

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nedavno je javno priznao svoje želje za budućnošću sa Aneli Ahmić, devojkom koju je upoznao u rijalitiju "Elita". Dok je još u zakonitom braku sa suprugom Enom, Janjuš je izneo želju da napravi svadbu sa Aneli nakon razvoda. Ovaj emotivni iskaz izazvao je brojne reakcije javnosti, budući da je Janjušević istakao da je u svom životu iskreno voleo samo dve žene - suprugu Enu i sadašnju partnerku Aneli.

Ja sam se zaljubio više puta u životu, a samo dva puta sam voleo. Prvi put je to bila žena koju sam oženio. U njoj sam video ono što u drugima nikad nisam. Znao sam da će biti dobra majka i dan danas je dobra majka - rekao je Janjuš, pa dodao:

Foto: ATA Images

Janjuš i Aneli prave svadbu

Drugi put u životu je upravo ova veza sad, sa Aneli. Zaljubio sam se u nju i to je tako... Tako se osećam! Nadam se da će trajati, jer ja sam neko ko na ljubav gleda isključivo kroz krunisanje brakom. Ja sam sada u jednoj specifičnoj životnoj situaciji i ne mogu baš o tome da razmišljam, ali što da ne... Voleo bih da se to desi.

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

Inače, iako više nisu zajedno zbog preljube koju je počinio pred kamerama, Marko Janjušević Janjuš i dalje je u zakonskom bratku sa suprugom Enom. Ona se, podsećanja radi, nije pojavila u Prijepolju na četrdesetodnevnom pomenu njegovom najmlađem bratu Mihailu, koji je krajem prošle godine izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome - istakao je bivši košarkaš, pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima za domaće medije.

BONUS VIDEO: