JANJUŠ PRIJAVLJEN POLICIJI! Nakon što se vratio u Elitu - HITNO stiglo obaveštenje!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.02.2024 | 10:05


Nakon što se vratio u Elitu, Marko Janjušević Janjuš je zbog pretnji prijavljen policiji.

Foto: Printscreen, pixabay.com, pink/printscreen
JANJUŠ PRIJAVLJEN POLICIJI! Nakon što se vratio u Elitu - HITNO stiglo obaveštenje!

Marko Janjušević Janjuš sinoć se vratio iz Prijepolja u rijaliti "Zadruga", nakon što je održan pomen njegovom tragično stradalom bratu Mihailu.

U emisiji "Pitanja novinara", Janjuš je javno izrazio bes zbog izjava bivšeg zadrugara Baneta Đokića koje se tiču smrti njegovog brata. Oštro je reagovao na Đokićeve optužbe, nazivajući ga "smećem" i "us*anim go*nom". Janjuš je najavio da će se suočiti sa Đokićem i rešiti situaciju na najdirektniji način, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Bane Đokić se oglasio na svom Instagram profilu, najavljujući podnošenje krivičnih prijava zbog pretnji koje je dobio od strane Janjuša. Đokić je istakao da je pružio saučešće Janjušu odmah nakon tragedije i da je javno izneo samo ono što je video i čuo iz medija. Njegova reakcija na Janjuševe pretnje izazvala je dodatnu pažnju javnosti.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Već u ponedeljak idem da podnesem krivične prijave, a prijavio sam pretnje u MUP. Sm*adino jedna, ti ćeš nekom da pretiš! Mislio sam da si ljudina, bio uz tebe kad ti je bilo najteže, a ti mi pretiš. Nisam ti ta tvoja žena da možeš tako sa mnom. Posle ovih reči koje si mi javno uputio, za to ćeš odgovarati u to ti se kunem - napisao je, između ostalog, Bane, koji je dodao i da je izjavio saučešće Janjušu čim se dogodila tragedija.

Foto: instagram

Bane Đokić

 

Nakon ovog sukoba, javnost je podeljena oko ponašanja Janjuša i Đokića. Mnogi su osudili pretnje i agresivni ton Janjuša, dok su drugi podržali njegovu odlučnost da se suoči sa Đokićem. Ova tema izazvala je brojne rasprave na društvenim mrežama i pokrenula pitanje odnosa učesnika rijaliti programa.

BONUS VIDEO: