STIŽE SNAJKA U KUĆU KARIĆA: Takmičarka "Elite" SPOPALA Stefana preko Osmana, procurio SNIMAK! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 01.02.2024 | 11:35


Osman Karić raskrinkao aktuelnu učesnicu "Elite"!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel. pixabay.com
STIŽE SNAJKA U KUĆU KARIĆA: Takmičarka "Elite" SPOPALA Stefana preko Osmana, procurio SNIMAK! (VIDEO)

Takmičarka "Elite" Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, digla je veliku prašinu svojim učešćem u šestoj sezoni popularnog rijalitija. Slađa je poznata i po tome što želi da bude u društvu poznatih ličnosti, kao i da kopira izgled starleta.

Jedna od javnih ličnosti koja joj se dopala je i bivši zadrugar Stefan Karić. Letos je pokušala da ga smuva preko njegovog oca Osmana Karića, koji je danas objavio snimak na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Objava Osmana Karića

Osman je usnimio ekran i pustio Slađine glasovne poruke, koja se nudila Stefanu preko Osmana.

- Moj najlepši Stefan Karić. Volim ga mnogo. Stiže snajka u kuću Karića, gospodine Osmane. Nadam se da nemate ništa protiv - rekla je Slađa na snimku koji je objavio Osman, nakon čega je on dopisao:

- Ne. Taman posla, a kad ste planirali da dođete, gospođice Poršelina? - dopisao je Osman i stavio emotikon koji plače od smeha.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Poršelina

Osman je juče tokom trajanja radio-emisije "Amnezija" isprozivao voditelje Milenu Kačavendu i Marka Janjuševića Janjuša.

- Kad god gledam i slušam ovu emisiju, trčim na WC šolju, nije mi jasno zašto - poručio je Osman putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, njih dvoje su započeli emisiju tako što su komentarisali ljubavne odnose na imanju, a Osmanu se nije dopao način na koji je vode, pa se hitno oglasio na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: