OBJAVA MILJANE KULIĆ RAZARA DUŠU: Srce hoće da joj pukne na KOMADE, javno podelila SVE nakon diskvalifikacije (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 26.01.2024 | 09:50


Emotivna fotografija Miljane Kulić mnoge je rasplakala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OBJAVA MILJANE KULIĆ RAZARA DUŠU: Srce hoće da joj pukne na KOMADE, javno podelila SVE nakon diskvalifikacije (FOTO)

Nakon nedavne diskvalifikacije iz rijalitija "Elite", kontroverzna učesnica Miljana Kulić se ponovo pojavila na društvenim mrežama, očigledno spremna da pokaže svoj život van imanja u Šimanovicma. Na snimcima koje je objavila na Instagram profilu svoje majke Marije, Miljana se vidi kako se provodi u noćnom klubu, a u jednom momentu je čak i zapevala pred publikom.

Međutim, ono što je posebno raznežilo mnoge njene pratioce jeste slika koju je objavila u jutarnjim časovima. Naime, Kulićeva je došla iz provoda pravo u porodičnu kuću u Nišu, gde je legla pored svog sina Željka i zajedno s njim zaspala. Fotografiju je dodatno ukrasila malenim srcima, što jasno pokazuje koliko joj je sin nedostajao dok je bila u rijalitiju.

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Miljana Kulić objavila sliku sa sinom Željkom na Instagramu

Iako se Miljana vratila u svoj svakodnevni život, ostaje pitanje da li će joj biti pružena prilika da se vrati u Belu kuću. Kako se navelo u pismo Velikog šefa, njoj je ovog puta izrečena kazna u iznosu od vrtoglavih 100.000 evra, što je dvostruko više u odnosu na uobičajenu kaznu od 50.000 evra za takve i slične prekršaje. Ipak, bivša zadrugarka je naglasila da se na imanje u Šimanovcima vraća kroz sedam dana, međutim, odluka produkcija još uvek nije poznata.

- Uskoro u Eliti, vraćam se za sedam dana - najavila je Kulićeva u video snimku na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: