ANA ĆURČIĆ DALA KORPU IVANU MARINKOVIĆU: Isterala ga iz Elite, a evo gde se ona nalazi (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 25.01.2024 | 10:35


Otkrivamo razlog zbog kog se Ana Ćurčić nije pojavila na suđenju sa Ivanom Marinkovićem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANA ĆURČIĆ DALA KORPU IVANU MARINKOVIĆU: Isterala ga iz Elite, a evo gde se ona nalazi (FOTO)

Danas je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu održano ročište povodom tužbe koju je Ana Ćurčić podnela protiv Ivana Marinkovića zbog uvreda koje je izneo na njen račun. Aktuelni učesnik "Elite" napustio je rijaliti i na suđenje stigao u pratnji članova produkcije i pripadnika obezbeđenja, međutim, bivša zadrugarka se nije pojavila.

Naime, kako se nije pojavila na zakazanom ročištu, stupili smo u kontakt sa Ćurčićevom, kako bismo lično od nje saznali koji je razlog njenoj nepojavljivanja u sudnici.

Ja sam na službenom putu, idem za Sarajevo. Moj advokat je već uveliko tamo, on će me zastupati i govoriti u moje ime - istakla je bivša zadrugarka kratko za Republiku.

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić se nije pojavila na suđenju sa Ivanom Marinkovićem

Inače, pored tužbe protiv Ivana Marinkovića, Ana je presavila tabak i za Milenu Kačavendu, Marka Đedovića i Zvezdana Slavnića, sa kojima, kako je priznala, jedva čeka da se suoči oči u oči.

Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - istakla je Ćurčićeva za Republiku.

BONUS VIDEO: