ZOLA DOŠAO PO MILJANU! Osvanuo ključan DOKAZ nakon diskvalifikacije iz Elite, evo GDE se nalaze (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 24.01.2024 | 22:05


Društvene mreže se usijale zbog OVE fotografije!

Foto: TV Pink/printscreen
ZOLA DOŠAO PO MILJANU! Osvanuo ključan DOKAZ nakon diskvalifikacije iz Elite, evo GDE se nalaze (FOTO)

Posle diskvalifikacije kontroverzne Miljane Kulić iz rijalitija "Elita", društvene mreže su preplavile teorije zavere koje pokušavaju da objasne razloge njenog iznenadnog napuštanja imanja u Šimanovcima. Ona je po izlasku objavila sina Željka, međutim, milionski auditorijum je uveren da je spornu fotografiju postavila Marija Kulić, Miljanina majka, kako bi "zavarala trag".

Naime, Lazar Čolić Zola se oglasio na društvenim mrežama nakon što Kulićeva izbačena, te podelio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u ćevapima u društvu prijatelja, što je izazvalo brojne reakcije među fanovima i pratiocima rijalitija.

- Jaoj, dan nakon Miljanine diskvalifikacije Zola krka ćevape, kao on u Beču, a odmah se spakovao i došao u Sarajevo i čeka svoju Milju - napisao je jedan član Fejsbuk grupe posvećen popularnom rijalitiju, sa čime su se mnogi složili, dok je bilo i onih koji su poručili da se "ćevapi mogu jesti i na brojnim mestima u Beču".

Foto: printscreen/instagram.com/zola_je_

Zola ćeka Miljanu u Sarajevu nakon diskvalifikacije iz Elite?

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Snimak možete pogledati OVDE.