OTKRIVAMO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ: Skovala PAKLENI PLAN nakon diskvalifikacije! Marija VAN SEBE (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 23.01.2024 | 23:15


Nakon što je diskvalifikovana iz Elite, Miljana Kulić je donela šok odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OTKRIVAMO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ: Skovala PAKLENI PLAN nakon diskvalifikacije! Marija VAN SEBE (FOTO)

Nakon što je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz rijaliti programa "Elita" zbog nasilničkog ponašanja, Miljana Kulić se trenutno nalazi u vozilu i već uveliko je na putu ka porodičnoj kući u Nišu, gde planira samo da pokupi ostatak svojih stvari i krene za Beč kod Lazara Čolića Zole, saznaje Republika.

Naime, kako nam je rečeno od strane dobro upućenog izvora, kontroverzna Nišlijka je uzela lične stvari u pratnji pripadnika obezbeđenja, koju je je sprovelo po imanju u Šimanovcima, a zatim krenula kući. Međutim, s obzirom na to da planira da se pridruži Čoliću u prestonici Austrije, pod znakom pitanja je da li će je porodice primiti nazad.

Foto: e-stock

MIljana Kulić nakon diskvalifikacije iz Elite

- Miljana je već uveliko na putu ka Nišu. Uzela je šta je imala u Šimanovcima, spakovala se i krenula kući. Planira da pronađe Zolu u Beču, čula se odmah s njim nakon što je diskvalifikovana, ali kako Marija neće ni da čuje za njega, pitanje je da li će je uopšte primiti u kuću! Ona planira samo da pokupi neke stvari i odmah krene za Austriju. Ne može da izdrži bez Zole - otkriva izvor za Republiku.

Foto: e-stock

MIljana Kulić nakon diskvalifikacije iz Elite

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Snimak možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: