ANELI PREVARILA NACIJU, KORISTI SOPSTVENU ĆERKU DA DOĐE DO POBEDE: Njena majka tera dete da PROSI, interesuje ih samo novac?!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.01.2024 | 20:45


Stanija Dobrojević je raskrinkala Aneli Ahmić, pa iznela na videlo sve njene laži.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI PREVARILA NACIJU, KORISTI SOPSTVENU ĆERKU DA DOĐE DO POBEDE: Njena majka tera dete da PROSI, interesuje ih samo novac?!

Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč:

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Je l' ovo pozivanje na moj javni linč i spinovanje priče koja je čista laž i izmišljotina?! Nikakav postupak za oduzimanje deteta nije pokrenut, a i da jeste, opet nema veze sa mnom. To može samo Asmin! I nije ta sa "nikoju školu" pozvana zbog oduzimanja deteta ili izmišljene peticije nego zato što je ukrala auto! Mada je i to sitnica za nju s obzirom na to da se bavila kriminalnim radnjama, prenosila kofer, pa ekipu ocinkarila i neke na drugi svet poslala! I onda od takve pravite žrtvu preko mojih leđa?! Teško, gospodo, teško! - tvrdi ona za Informer.

Stanija je podsetila na to da je i sama Anelina majka izjavila da joj ćerka "šmrče nešto na nos".

- I to se radi u momentu kada Nikoja u rijalitiju izjavljuje da svaka majka smrče belo, a njena majka umetnica napolju takođe izjavljuje da je normalno da se danas svi malo "udare po nosu"?! I isto to dete teraju da prosi po autobusu? Ha, ha, ha! Nikada jaču podršku naroda nisam imala! I to pametnog, inteligentnog naroda, jer u priču "Stanija nekome oduzima dete" može da poveruje samo neka maloumna baba iz Pi*kovca koja ne zna ni da se potpiše! - rekla je starleta za Informer.

BONUS VIDEO: