NAŠLJOKANA MILJANA DEMOLIRALA ŠIMANOVCE! Mešala tablete i alkohol, pa rušila SVE PRED SOBOM: Hoće u Beč kod Zole! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 18.01.2024 | 10:25


Miljana Kulić napravila je novi haos u rijalitiju "Elita", gledaoci šokirani njenim ponašanjem!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com
NAŠLJOKANA MILJANA DEMOLIRALA ŠIMANOVCE! Mešala tablete i alkohol, pa rušila SVE PRED SOBOM: Hoće u Beč kod Zole! (VIDEO)

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je napravila haos u emisiji "Pitanja gledalaca", gde se žestoko sukobila sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Letele su flaše u Beloj kući, a Bebica je tražio da bude izveden.  POGLEDAJ GALERIJU

Nakon ovoga, Kulićeva je napravila novi haos. Ona je otišla do garaže, uzela kamenje i krenula da gađa prozore i vrata, a potom i da ruši biljke po imanju. Miljana je zatim ušla u hotel i nastavila da ruši sve pred sobom.

Kako fanovima rijalitija "Elita" pišu, Miljana je celu noć mešala alkohol i antidepresive, zbog čega je došlo do njegog prebacivanja. Drugi smatraju i da besni zbog toga što se Lazar Čolić Zola nije vratio u rijaliti.

"Miljana sama protiv svih vrata i prozora na imanju", "Samo joj uzmite što više love", "Au, kakva bolesnica", "Celu noć je opet pila pivo, a jaki antidepresive dovode do većeg ludila", "Hoće u Beč", "Treba da je diskvalifikiju", "Dosadna je", "Izbacite je napolje", "Svake godine radi isto", "Posle će da kuka i moli da joj Velika šefica oprosti", "Tačno sam znala, a tek kad vidi da je Zola ne registruje ni 2%...", "Glumica", "Hoće Miksi da ide u Beč", "Sledeći stori Miksi u Beču", samo su neki od komentara ispod snimka koji je procurio.

Podsetimo, Zola je samoinicijativno napustio rijaliti, nakon čega je diskvalifikovan, a poslednjih nekoliko dana nalazi se u Beču, odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: