HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE ANELI AHMIĆ: Odmah reagovali nakon HISTERIJE sa Janjušem!


IZVOR: Republika/P. R. - 16.01.2024 | 04:15


Evo šta su rekli dok su gledali nervni slom učesnice Elite!

Foto: ATA Images
HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE ANELI AHMIĆ: Odmah reagovali nakon HISTERIJE sa Janjušem!

U poslednjem izdanju emisije "Pretres nedelje", Aneli Ahmić suočila se sa teškim emotivnim izazovima nakon što se sukobila za crnim stolom sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je pred svima da je zauvek raskrstio s njom zbog njenih laži.

Ahmićeva je nakon haosa reagovala burno, sve vreme urlajući i plačući u spavaćoj sobi gde se bacakala po svom krevetu, a zatim i zamolila produkciju da je pusti da napusti "Elitu" kako bi otišla kući kod svoje ćerke. Lepi Mića i Marko Đedović su pokušali da je uteše kako bi se smirila i došla sebi, a ovim povodom se oglasila i njena rođena sestra, Sita Ahmić, potpuno potresena gledajući je u takvom stanju.

Pod stresom sam, jako me pogodilo ovo! Volela bih da joj Janjuš kaže šta smo pričali, a ne ovako, da ona misli svašta! Ja sam mu samo rekla da joj ukaže na neke stvari, ništa više - poručila je kratko Sita, prenosi Pink.rs.

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić, Anelina sestra

Podsećanja radi, Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije "Pretres nedelje" zbog nepriličnog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu, koji se nedavno vratio u rijaliti nakon što je sahranio rođenog brata. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti.

Mene je ulazak ovde ohladio od nje. Ona veze sa životom nema kako će da pristupi prema nekome. Ne može ona meni da kaže: "Šta sam ja uradila?". To su te veze koje su za mene užas i ne treba da postoje. Moraš znati da je to to. A ne to, nema te jedan dan i ti kao, ne znaš šta je. Tu nema ništa, veruj mi. Ja znam kad sam sa Majom bio, isto je bilo: "Gde je on?". A samo me je ona interesovala, niko drugi. Nema, čim krene ta ljubomora i razmišljanja, tu nema sreće. Ljudi su počeli da te mrze. Užasna si! Za mene si završila. Lažeš. Onda dođeš u sobu i moliš me da ti oprostim - govorio je bivši košarkaš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

BONUS VIDEO: