ZOLA ZADAO MILJANI FATALAN UDARAC: Evo s kim provodi vreme u Beču dok se ona CEPA NA KOMADE! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 10.01.2024 | 19:20


Napustio Srbiju dok Miljana psihički nije dobro!

Foto: TV Pink
ZOLA ZADAO MILJANI FATALAN UDARAC: Evo s kim provodi vreme u Beču dok se ona CEPA NA KOMADE! (FOTO)

Nakon svoje nedavne diskvalifikacije iz rijaliti programa "Elita", bivši učesnik Lazar Čolić Zola je odlučio da napusti Srbiju i otputovao je u Beč sa svojim kumom, navodno zbog poslovnih obaveza. Ovo je izazvalo dosta pažnje javnosti, a Čolić je dodatno privukao pažnju kada je objavio novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Zola se oglasio na pomenutoj socijalnoj platofrmi objavivši fotografiju sa borcem Aleksandrom Rakićem, nazivajući ga trenutno najjačom osobom na svetu.

- Trenutno najjača zver na svetu, zemo moj - napisao je Čolić u okviru svoje objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

 

I dok se Zola opušta u Beču, njegova bivša partnerka iz rijalitija, Miljana Kulić, i dalje privlači pažnju medija. Postoji tvrdnja da je ponovo trudna sa Čolićem, iako je više puta isticala da joj je abortiranje loše uticalo na zdravstveno stanje, te da su joj lekari skrenuli pažnju na to. Ovo je izazvalo zabrinutost u javnosti, posebno zbog Miljaninog psihičkog stanja i sposobnosti da vodi računa o sebi.

Podsećamo, Lazar Čolić Zola je napustio "Elitu" samoinicijativno zbog čega je diskvalifikovan. Prema Miljaninoj verziji, on je imao nameru da sa njom radi na potomstvu i zbog toga je, kako je kasnije ispričala, tražio da im, kao prošle godine, dozvole da borave na Rajskom ostvru. Međutim, navodno se zaigrao i počeo da ucenjuje produkciju za 100.000 evra. Pošto mu nije išlo po planu, izašao je iz Bele kuće, a zbog toga će morati da plati dug od 50.000 evra, što je stavka u ugovoru.

BONUS VIDEO: