NAKON NAPUŠTANJA ELITE, ZOLA DONEO ODLUKU, PA SVE OBELODANIO: Miljana je prošlost, ne zanima ga ni da li je trudna!


IZVOR: Republika/M. I. - 08.01.2024 | 19:00


Lazar Čolić Zola se oglasio putem Instagrama, pa otkrio da je okrenuo novi list.

Foto: TV Pink
NAKON NAPUŠTANJA ELITE, ZOLA DONEO ODLUKU, PA SVE OBELODANIO: Miljana je prošlost, ne zanima ga ni da li je trudna!

Bivši takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola, koji je samoinicijativno napustio rijaliti, od juče se nalazi u Beču. Svoj put najavio je nakon bežanja iz "Elite", a sinoć se ponovo oglasio na društvenoj mreži Instagram. Zola je posla sata posle ponoći okačio stori na ovoj mreži, te ponovio da još uvek neće davati izjave predstavnicima sedme sile.

- Apsolutno nikakve izjave ne dajem, niti se oglašavam u medijima, a stalno slušam laži vezane za mene ovih dana - napisao je Zola, pa dodao:

- Zašto? - napisao je Čolić na engleskom jeziku.

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola

 

Podsetimo, Miljana Kulić i Zola su zajedno pokušali da napuste "Elitu". Njemu je to uspelo, a ona se vratila u rijaliti, te otkrila učesnicima da je Čolić navodno pokušao da uceni produkciju, kao i da postoji mogućnost da je ona ostala u drugom stanju.

Miljana i dalje ne zna da li čeka Zolino dete, zbog čega je pod tenzijom non-stop, a on se oglasio iz Beča, odnosno, frizerskog salona, kako bi pokazao pratiocima i brojnim fanovima da je otpočeo novi život, a po svemu sudeći, Miljana ga više ne razume, kao ni sam rijaliti, koji je napustio samoinicijativno i zbog toga mora snositi posledice, u vidu novčane kazne. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Kulićeva tugu za Zolom leči tako što se obraća plišanom jednorogu, kog je i nazvala Zola.

- Sad ćemo Zola ti i ja da jedemo. Zoki, sedi tu. Budi dobar, sačekaj me dok se presvučem. Moraš da čekaš svoju Miksicu, imaćemo bebu - govorila je Miljana sinoć plišanom jednorogu.

BONUS VIDEO: