EVO ŠTA RADE ANITA I ANĐELO DOK MATORA SLAVI SLAVU: Kamera uhvatila sve dok su napuštali štek (FOTO)


IZVOR: P. R. - 02.01.2024 | 21:00


Ne mare za slavu!

Foto: printscreen/RTVPink
EVO ŠTA RADE ANITA I ANĐELO DOK MATORA SLAVI SLAVU: Kamera uhvatila sve dok su napuštali štek (FOTO)

U toku je proslava slave Sveti Ignjatije koju u "Eliti" slavi Jovana Tomić Matora. Okupljeni u Dubiozi, mnogi cimeri su se pridružili proslavi, dok su neki izbegli ovaj događaj. Među odsutnima su se istakli Jovanina bivša supruga Anita Stanojlović i njen dečko Anđelo Ranković, koji su se prošetali po imanju pre nego što su ušli u Belu kuću.

- Čudi me da sam tako rano usala danas, ne znam šta mi je bilo, što nisam spavala... Ja obično mogu da spavam koliko hoćeš - rekla je Anita.

- Ja sam se probudio oko 12, nastavio da spavam, pa sam ponovo ustao, posle opet spavao - dodao je Ranković.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, sinoć je u "Eliti" organizovana žurka povodom reprize dočeka Nove godine. Produkcija televizije Pink se potrudila da takmičari imaju svega, a za sjajnu atmosferu bili su zaduženi različiti pevači i DJ. Iako su se svi provodili u uživali u ludoj noći, to nije bilo slučaj sa Jovanom Tomić Matorom. 

Naime, ona se trudila da bude nasmejana i dobro raspoložena, ali se u jednom trenutku slomila uz hit Aleksandra Prijović "Devet života", pa pred svima počela da jeca iz sveg glasa. Prepostavlja se da su Matoru pogodili romantični trenutci Anđela Rankovića i njene još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović. 

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora plače Elita

Njih dvoje, iako nisu u vezu, tokom cele noći su bili zajedno i sve vreme su se ljubili i grlili, što je izmamilo razne poglede njihovih cimera, kojima nije najjasnije u kakvom su oni odnosu, pošto se ponašaju kao ljubavni par, a tvrde da to nisu. 

BONUS VIDEO: