STANIJA DANAS ULAZI U ELITU: Vreme je za novo SUOČAVANJE sa Aneli, još jednoj ženi neće niti dobro!


IZVOR: Republika/A.N. - 01.01.2024 | 11:30


Popularna starleta i bivša zadrugarka danas će na imanju u Šimanovcima deliti novogodišnje poklone takmičarima!

Foto: ATA Images
STANIJA DANAS ULAZI U ELITU: Vreme je za novo SUOČAVANJE sa Aneli, još jednoj ženi neće niti dobro!

Prvog dana 2024. godine, takmičari rijalitija "Elita" će imati priliku da dožive još jedno iznenađenje. Naime, Veliki šef je odlučio da u Belu kuću dovede Staniju Dobrojević, koja je trebalo da podeli novogodišnje poklone koje su takmičarima pripremili njihovi najbliži. Stanija, koja stiže pravo iz Amerike, preuzeće ulogu "Deda Mrazice" i sigurno će uneti dodatnu dozu uzbuđenja i radosti među ukućane.

Jedan od najzanimljivijih momenata biće ponovni susret Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić na imanju u Šimanovcima. Aneli, bivša izabranica Asmina Durdžića, Stanijinog dečka, trenutno boravi na imanju, pa je bilo izuzetno interesantno videti njihov susret. Stanija je imala čast da im unese poklone, a ova situacija sigurno će dodatno začiniti dešavanja u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i AsminDurddžić

Starleta je spremna da svima pomrsi konce i postavi učesnike Elite na svoje mesto, a mnogima neće biti drago što je vide u Beloj kući, s obzirom da su je neprestano spominjali i prozivali, te nije isključeno da će doći i do sukoba, jer je Stanija poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ne libi se da kaže svoje mišljenje.

Mnogi se pitaju da li će sa njom ući i Asmin, kako bi se suočio sa bivšom partnerkom, Aneli Ahmić. Takođe, biće zanimljiv i Stanijin susret sa Žanom Đorđević, koja je bila sa njenim bivšim, Markom Markovićem

Podsećanja radi, Stanija je već jednom ušla u "Elitu" kad je želela da obavi razgovor sa Aneli o njenom odnosu sa Asminom kako bi saznala istinu. Očigledno je nakon toga iskristalisala neke stvari, pa sad uživa u ljubavi sa Durdžićem. 

BONUS VIDEO: