STARLETU SLOMILO SAMOUBISTVO JANJUŠEVOG BRATA! Potresno pismo Nataša Šavije: Moramo da se držimo ZAJEDNO!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 26.12.2023 | 16:30


Starleta izjavila saučešće Janjuševoj porodici, pa se obratila narodu Srbije!

Foto: Instagram
STARLETU SLOMILO SAMOUBISTVO JANJUŠEVOG BRATA! Potresno pismo Nataša Šavije: Moramo da se držimo ZAJEDNO!

Vest o samoubistvu Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla region. Mnoge javne ličnosti uputile su saučešće Janjuševoj porodici, a na društvenoj mreži Instagram oglasila se i starleta Nataša Šavija.

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Šavija je prvo izjavila saučešće Janjuševoj porodici, a potom se osvrnula na stanje u našem društvu.

- Duboko saučešće Janjušu i njegovoj porodici. Nema tih reči koliko mi je žao i šta im uopšte reći za utehu. Jaki dobri, drži se. Svi smo uz tebe. Ako bilo šta treba, tu sam, ali šta ja tu mogu i da uradim, uostalom... Mislim na tebe i budi jak kao i uvek... Svi saosećamo sa tobom, a ja plačem svako malo otkad sam čula - započela je Šavija, pa nastavila:

Foto: Instagram.com

Šavija izjavila saučešće Janjušu

- Ljudi, ja ne mogu, a da ne kažem da smo mi kao narod toliko posrnuli... Narod poznat kao "NAROD S DUŠOM". Tako mala država, a koliko kvaliteta, sportista, naučnika... Jeste primetili koliko samoubistava, nasilje, mržnje ima? A posebno u ovoj godini. To je jezivo! Moramo da se držimo zajedno, zaboga... Osmeh, lepa reč, ljubaznost upućen nekom ništa ne koštaju, a digli bi "vajb" cele nacije, kad bi svi tako razmišljali... - dodala je Nataša.

Foto: Instagram.com

Šavijino otvoreno pismo

- Koliko se ja ozarim kad mi se neko smeje i kad me nasmeje, a ja pre toga u nekom bedaku užas. I odmah mene napuni pozitivom, tako i ja nekog prenesm itd. Pozitiva i negativa se prenose kao virus, verujte mi. Da se mrzimo je poslednje što nam treba! Izvinjavam se na još jednom mom pismu, ali me pogađa sve što se dešava.

Foto: instagram.com/

Nataša Šavija

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: