ANITA I ANĐELA UHVAĆENI U KUPATILU: Pokazala gole grudi pravo u kameru! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 15.12.2023 | 12:20


Sevnule gole grudi Anite Stanojlović, kamera sve zabeležila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANITA I ANĐELA UHVAĆENI U KUPATILU: Pokazala gole grudi pravo u kameru! (FOTO)

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Naime, Stanojlovićeva je i ovog jutra ponovo uhvaćena kako se dodvorava Rankoviću, ovog puta u kupatilu, gde su zajedno provodili vreme nakon što su napustili krevete. Pored obavljanja uobičajenih jutarnjih rutina, potencijalni par je vodio živahan razgovor. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Andjelo Elita 7

Nakon jutarnjeg razgovora, Anita se povukla u garderober kako bi se presvukla. Međutim, ono što je usledilo iznenadilo je mnoge. Naime, Anita je pokazala gole grudi pravo u kameru, ostavljajući javnost u šoku svojim provokativnim potezom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita pokazala gole grudi Elita 7

Inače, situacija sa Anđelom će zasigurno imati uticaja na Tomićevu, Anitinu još uvek zakonitu suprugu. Kako će ona reagovati kada sazna šta se dogodilo iza njenih leđa, ostaje da ispratimo, ali njena emotivna reakcija na ovu situaciju može biti nepredvidiva, a posledice ovog događaja mogu biti dalekosežne.

Podsećanja radi, tokom razgovora u prostorijama gde borave Odabrani, Jovana Tomić Matora je izazvala pravi haos svojom izjavom da bi volela da uzme kod sebe Alekseja, sina svoje bivše partnerke Anite Stanojlović. Ova izjava je šokirala sve prisutne, a reakcije su bile burne, kako u kući, tako i među gledaocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: