OČEKUJEM DA SE VRATI MUŠKARCIMA! Matorin brat URNISAO učesnicu Elite: Moja sestra treba opet da nađe DEČKA!


IZVOR: Republika/M. I. - 12.12.2023 | 14:15


Brat Jovane Tomić Matore otkrio kakve planove ima za sestru nakon rijalitija.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen
OČEKUJEM DA SE VRATI MUŠKARCIMA! Matorin brat URNISAO učesnicu Elite: Moja sestra treba opet da nađe DEČKA!

Otkako je Jovana Tomić Matora saznala da je žena Anita Tomić vara, kao i da ju je varala sve vreme dok su bile zajedno, poludela je i rešila da stavi tačku na njihov brak. Od tog trenutka u medijima se svakodnevno polemiše o njihovom odnosu, kao i o tome da li će Matora na kraju preći preko Anitine preljube i sve joj oprostoti. Međutim za medije se sada oglasio Matorin brat Nikola, te urnisao sestru.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora

Naime, Nikola je priznao da će sa sestrom nakon rijalitija obaviti ozbiljan razgovor, kao i da će je posavetovati da se vrati momcima, sa kojima je bila srećnija u vezama. Ove njegove reči šokirale su sve, budući da Matora nije govorila o tome da je napolju pre žena imala više momaka. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita

Ja i dan-danas očekujem od Matore da posle svega ovoga izađe i da obavimo neki razgovor, gde očekujem da nađe sada muškarca. Posle svih ovih godina, pre ženskih osoba imala je muškarce. Nisam mislio, iskreno, da će do prevare doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba u pitanju, nego muškarci to tek za par godina - rekao je Nikola za Telegraf, te dodao da su ga sestrine suze pogodile, kao i da je nikada takvu nije video:

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Tomić

- Ne gledam nešto preterano što se tiče odnosa Jovane i Anite, ali gledam prvi put Jovanu, za ovih osam godina, ovako ucveljenu i to me boli, nikada je ovakvu nisam video. Ovo njeno stanje govori da je ovo definitivan kraj, ali sam sam bio skeptik u početku da bi moglo doći do njihovog pomirenja, sad mislim da od toga nema ništa.

Foto: printscreen/RTVPink

Matora van sebe zbog Anite

Nakon toga Nikola se osvrnuo na upoznavanje Anite i Matorinih roditelja i otkrio da je Jovanin otac nije upoznao.

- Znam da je dolazila na upoznavanje, ali je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u "Elitu" došla i da je strina upoznala, ali za strica ne znam, nisam siguran - zaključio je Nikola.