ASMINOVA KUĆNA POMOĆNICA! Vreli kadrovi iz doma Stanije Dobrojević, na ovome Anelinom bivšem zavide svi!


IZVOR: Republika/M. I. - 12.11.2023 | 20:29


Privatni snimak Stanije Dobrojević šokirao je javnost.

Foto: instagram.com
ASMINOVA KUĆNA POMOĆNICA! Vreli kadrovi iz doma Stanije Dobrojević, na ovome Anelinom bivšem zavide svi!

Stanija Dobrojević, poznata srpska starleta, nedavno je ponovo otišla u Ameriku nakon raskida sa svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Odlučila je da živi punim plućima i da ne gleda unazad. Redovno odlazi u šoping, trenira i uživa u svom životu, što može se videti iz njenih objava na Instagramu.

Uprkos raskidu i turbulentnom periodu u svom ljubavnom životu, Stanija se ne osvrće na prošlost već svako slobodno vreme koristi da ugodi sebi. Nedavno je čak sebe počastila novom besnom mašinom, a oduševljenje je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Ova društvena mreža je redovno mesto na kome Stanija objavljuje deli svoje privatne momente sa svojim fanovima.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 


Poslednja objava na Instagramu privukla je veliku pažnju. Naime, Stanija je objavila video snimak koji prikazuje kako izgleda njen život u Majamiju. Pored luksuza i svakodnevnih aktivnosti, kao što su šoping i treninzi, Stanija je pokazala i svoju svakodnevicu u svom domu. Ono što je privuklo najviše pažnje jesu snimci iz dnevne sobe u kojoj Stanija sama usisava i sređuje svoj prostor.

U minijaturnom bikiniju, koji je istakao njene obline, Stanija je pokazala da nije lenja i da se sama brine o svom prostoru, iako može da priušti kućnu pomoćnicu. Ova objava je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a Stanijina vrednost i blistav izgled su bili u centru pažnje. Različiti komentari od "Koliko čistiš po satu", "Uživaj Stanči", "Vrednica", "Blago tvom dečku"... samo su neki od njih.

- Moj trenutni život - napisala je Stanija.

 

 

BONUS VIDEO: