URNEBESNE SCENE UŽIVO U PROGRAMU: Voditelj "Elite" radio sklekove pred učesnicima, svi u neverici trljali oči (FOTO)


IZVOR: P. R. - 04.09.2023 | 13:20


Ugrabio svojih pet minuta!

Foto: printscreen/RTV Pink
URNEBESNE SCENE UŽIVO U PROGRAMU: Voditelj "Elite" radio sklekove pred učesnicima, svi u neverici trljali oči (FOTO)

Tokom prethodne večeri, na sveže renoviranom imanju u Šimanovcima održano je, kao i svake godine, takmičenje za izbor "Miss i Mistera Elite", međutim, umesto novih rijaliti učesnika veliku pažnju gledaoca privukao je voditelj Darko Tanasijević.

Naime, dok je stručni žiri koji je sastavio Veliki šef delio poene najlepšim i najzgodnijim takmičarima "Elite", Tansijević je ugrabio svojih "pet minuta" i na bini počeo da radi sklekove. POGLEDAJ GALERIJU

Kako je istakao par trenutaka pre, Darko se na ovaj potez odlučio kako bi na šaljiv način pokazao muškarcima koji su na izboru razbacivali mišićama i umećima u teretani kako se to ispravno radi.

Voditelj je zauzeo položaj na bini i uradio čak 11 sklekova, više nego bilo koji učesnik "Elite" do sada, nakon čega je dobio gromoglasan aplauz, te je svim zainteresovanima ponudio plan treninga i ishrane kako bi bili u dobroj formi kao što je on.

Foto: printscreen/RTV Pink

Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, po broju glasova na društvenim mrežama i bodovima stručnog žirija, laskavu titulu za Miss i Mistera "Zadruge 7 Elita" su odneli Anita Stanojlović i Mensur Ajdarpašić. Inače, u Belu kuću se uselilo čak 56 učesnika, a spekuliše se da će još sedam dobro poznatih takmičara stići na imanje u Šimanovcima i uću u ljutu borbu za glavnu nagradu koja ove sezone iznosi vrtoglavih 100.000 evra.

BONUS VIDEO: