SEVNULA POZADINA MILENE KAČAVENDE: Kuma se skinula u Eliti, obline samo sevaju po imanju (FOTO)


IZVOR: P. R. - 03.09.2023 | 22:30


Kuma se skinula u Eliti, obline samo sevaju po imanju!

Foto: promo pink, Mina Dišljenković
SEVNULA POZADINA MILENE KAČAVENDE: Kuma se skinula u Eliti, obline samo sevaju po imanju (FOTO)

Sedmo izdanje rijalitija "Zadruge" sinoć je počelo sa emitovanjem na televiziji Pink, a čak 56 novih učesnika "Elite", kako skromno nosi naziv nova sezona popularnog TV formata, uselili su se na velelepno imanje u Šimanovcima u novom izdanju, među kojima se našla i Milena Kačavenda, koja je javnosti postala poznata kao "kuma" prošlogodišnje učesnice, Ane Ćurčić.

Kačavenda se, naime, po svemu sudeći, od samog početka odlično snašla u rijalitiju, a već tokom prvog dana se razgolitila i pokazala čime raspolaže.

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda

Naime, Kačavenda se tokom dana skinula u izazovni bikini, koji je, kako ističu komentari na društvenim mrežama, istakao njenu oblu pozadinu u prvi plan, međutim, mnogi su njeno obnaživanje nazvali degutantnim.

"Kuma otvorila sezonu dupeta", "Matorka uvukla kupaći u du*e, fuj", "Kuma je mama", "Baš si za tangice", "U ovim godinama ne nosi se ovakav kupaći", "Bruka živa", samo su neki od komentara ispod sporne fotografije koja kruži društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je uoči ulaska "Elitu" u izjavi za Republiku je priznala da svojoj bivšoj prijateljici Ani Ćurčić neće pružiti ruku pomirenja, ako i ona bude postala učesnik ove sezone.

- Dobila sam svojih pet minuta, koje ću iskoristiti kako treba. Mislim da sam Ani bila pravi prijatelj, ničim je nisam povredila, ali se definitivno nećemo pomiriti. Ako bude i ona ušla, oribaću joj toalet, to je njeno omiljeno mesto boravka iz "Zadruge 6" - istakla je ona pred ulazak u rijaliti.

BONUS VIDEO: