ZBOG OVOGA JE POBESNELA ENA! Janjuš otkrio detalje razgovora sa BIVŠOM SUPRUGOM, pa OCENIO novu zadnjicu Maje Marinković! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / B. P. M. - 03.09.2023 | 01:01


Janjuš progovorio o neprijatnoj situaciji sa bivšom suprugom!

Foto: ST/Dragan Kadić
ZBOG OVOGA JE POBESNELA ENA! Janjuš otkrio detalje razgovora sa BIVŠOM SUPRUGOM, pa OCENIO novu zadnjicu Maje Marinković! (VIDEO)

Bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša smo sreli pred sam ulazak u "Elitu". Primetili smo da je bacio oko na Teodoru Delić, devojku Takija Marinkovića, ali i da je ulazi u rijaliti, iako je rekao da više nikad neće. Janjuš nam je otkrio i zbog čega je njegova bivša supruga Ena pobesnela kad smo ih uslikali na parkingu.

Foto: Republika.rs

 

- Rekao sam da neću u rijaliti... Rekao sam da neću više da se k*rvam, pa se k*rvam. Nisam bacio oko na Teodoru, želim joj sreću sa Takijem. Drago mi je ako su srećni, video sam da su bili na bazenu - rekao je Janjuš, pa otkrio zbog čega je Ena pobesnela:

- Ena mi je rekla da je ne pominjem. Zato je bila besna, što ste je slikali. Duša moja draga, shvatio sam kakav sam kreten bio sve ove godine - rekao je bivši košarkaš.

Foto: republika

Maja Marinković

Na samom kraju, Janjuš nam je otkrio šta misli o novoj zadnjici svoje bivše devojke Maje Marinković.

- Čuo sam, pročitao sam. Da li je ispalo fantastično? Videću ako uđe - poručio je on.

BONUS VIDEO: