TELEFONSKI POZIV ANE I ZVEZDANA MENJA SVE: Oboje žele pomirenje, Anđela izvukla deblji kraj!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.06.2023 | 10:10


Ana Ćurčić i dalje u ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem, oprostila bi mu i javnu preljubu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com
TELEFONSKI POZIV ANE I ZVEZDANA MENJA SVE: Oboje žele pomirenje, Anđela izvukla deblji kraj!

Vezu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića od samog početka podržavao je Lepi Mića, koji i dan-danas navija za njihovu ljubav, zbog čega je na ratnoj nozi sa Anom Ćurčić, Zvezdanovom bivšom suprugom.

Kako Anđela i Zvezdan više nisu zajedno, Lepi Mića je ubeđen da bi Ana iskoristila ovu priliku i pomirila se sa Slavnićem, nakon samo jednog njegovog telefonskog poziva:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ana bi se pomriila sa Zvezdanom, samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv. Znači, da joj on da do znanja da hoće da bude sa njom, ona bi prešla preko svega. Bez ikakvog blama bi mu sve oprostila, jer je duboko i debelo zaljubljena u njega. A i on to sigurno želi - rekao je Mića za Svet.

Mića, takođe, tvrdi da je Zvezdanova ljubav mnogo jača od Anđeline, ali da on to ne pokazuje, zbog čega ju je izgubio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Da je stao iza te devojke, umesto što ju je vređao i ponižavao, on bi bio Bog, a Anđela bi pobediloa. Njegova ljubav je zapravo jača od njene, samo je on muško, pa mu je to teže da pokaže, glumi neku muškarčinu. Njemu je imponovalo što je sa tako mladom i lepom devojkom. Svakako nije lepo ono što joj je tamo radio, baš mu je diskreditovao i omalovažavao - objasnio je Lepi Mića.

BONUS VIDEO: