''ZBOG ZVEZDANA SAM BILA NA LEKOVIMA!'' Anđela priznala da je zbog Slavnića imala NERVNE SLOMOVE, kljukala se tabletama za smirenje!


IZVOR: Republika/A.D. - 21.06.2023 | 14:52


Anđela Đuričić zbog Zvezdana Slavnića prošla pakao.

Foto: ATA Images/pixabay
''ZBOG ZVEZDANA SAM BILA NA LEKOVIMA!'' Anđela priznala da je zbog Slavnića imala NERVNE SLOMOVE, kljukala se tabletama za smirenje!

Anđela Đuričić odlučila je da promeni život iz korena i pokuša da se ''opere'' od skandaloznog ponašanja u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga.''

Ostavila je Zvezdana Slavnića, vratila se u Crnu Goru kod roditelja i otisnula se u voditeljke, najpre sa Slavnićem, a kako je pukla veza sa njom, tako je Zvezdan pukao na svakom polju, te je ostao i bez posla i bez ljubavnice, a i žene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se sekla u Zadruzi

Anđela je otkrila da je njenim roditeljima bilo jako teško, ali da je podržavaju u svemu, kao i da im je najgore bilo kada se samopovređivala u rijalitiju.

- Situacije u kojima sam pravila scene, lomila staklo... U tim trenucima nisam razmišljala da mogu da se povredim. Bilo mi je loše i jedino mi je to bilo važno, a to je sebično. Rekli su mi da im je bilo teško kada odem na previjanje, pa me nema u programu i onda pokušavaju da dobiju bilo kakvu informaciju kako sam. Uzimala sam i lekove za smirenje prvi put u životu, ali moram priznati da mi nisu pomogli - priznala je Crnogorka za Informer.

Podsetimo, Anđela i Zvezdan su svoju emotivnu vezu otpočeli u rijalitiju ''Zadruga,'' Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, a zajedno su i diskvalifikovani iz rijalitija zbog nasilja.

BONUS VIDEO: