SAHRANILA SAM ZOLU NA VASKRS: Miljana Kulić se ne smiruje nakon diskvalifikacije, uputila JAVNE PRETNJE! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 26.04.2023 | 09:25


Nakon diskvalifikacije iz "Zadruge", Miljana Kulić je utehu pronašla pored Nenada Macanovića Bebice, ali i po napuštanju rijalitija ne prestaje da niže skandale.

Foto: yotuube printscreen zadruga official, amig show
SAHRANILA SAM ZOLU NA VASKRS: Miljana Kulić se ne smiruje nakon diskvalifikacije, uputila JAVNE PRETNJE! (FOTO)

Miljana Kulić nedavno je samoinicijativno napustila šestu sezonu rijalitija "Zadruga", te ju je tako Veliki šef hitnom odlukom diskvalifikovao iz daljeg takmičenje i zadužio iznosom od 100.000 evra.

Međutim, po napuštanja imanja u Šimanovicma, Kulićeva se, po svemu sudeći, ne smiruje, te se sinoć u kasnim časovima nakratko uključila uživo na društvenoj mreži Instagram i otkrila da društvo provodi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a zatim se i javno obratila fanovima koji je i po izlasku iz Bele kuće spajaju sa bivšim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom. POGLEDAJ GALERIJU

- Zamoliću sve grupe da me više ne spajaju sa Lazarem Čolićem. Poštujem vas sve, vaš trud i rad, ali bih vas zamolila da to više ne radite. U suprotvnom, moraću da blokiram sve. Za mene je taj čovek od Uskrsa mrtav i ne postoji više u mom životu. Hvala na razumevanju - napisala je Miljana u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: