OVO JE REGION ČEKAO SVE VREME! Paklena OSVETA Ane Ćurčić je počela, Zvezdan uzvratio UDARAC zbog Anđelinih SUZA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 11.04.2023 | 09:22


Ovo će biti zanimljiva nedelja!

Foto: E Stock, ATA Images
OVO JE REGION ČEKAO SVE VREME! Paklena OSVETA Ane Ćurčić je počela, Zvezdan uzvratio UDARAC zbog Anđelinih SUZA! (VIDEO)

Maja Kovačević je napustila "Zadrugu" sinoć, a na mesto vođe je postavila DJ Tamaris, koja je napravila potpuni haos, kako svojom raspodelom budžeta, tako i svojim odabirom potrčaka. Ona je u emisiji "Izbor potrčka" u sobu za izolaciju poslala Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, zbog čega je nastao haos, a Anđela Đuričić je zaplakala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Što se donjeg dela tiče ne znam sa kim bih pre poslala Miljanu, da li sa Rodnijem, Mikicom, Ivanom Marinkovićem. Neka sednu sva trojica i ona, a Janjuš nek ostane. Neka ustanu Anđela i Zvezdan. Neka sedne Šarmen i Janjuš, Matora i Anita. Ja bih želela da u izolaciju idu Zvezdan i Maja - rekla je Tamaris.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Rekao sam da što se Tamaris tiče, ako je ovo tvoja odluka, onda si takav dupljak i treba da te bude jako sramota. Reč nisam rekao na tvoju temu, ovo je toliko ružno i odvratno. Tebi na čast. Reč sa Majom neću imati u izolaciji i ko god da je uticao i njima na čast - rekao je Zvezdan.

- Ponosna sam što ovako priča. Kao što je ukazao poštovanje Ani onda kad je prvi put poslat, sad je i meni. Onda kad smo mi bili u vezi pre nego što je Ana ušla bio je u izolaciji sa Aleksandrom i ostao mi je stres od tada - rekla je Anđela dok se gušila u suzama.

Zvezdan je odlučio da Anđela ne ide sa njim, a za ovaj odabir su okrivili Anu Ćurčić i Zoricu Marković. Stvar se dodatno zakomplikovala kad je Tamaris za svoju omiljenu osobu odabrala upravo Zoricu, što je zadrugarima dalo dodatnu sumnju da je spletkarila sa Anom i pevačicom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

DJ Tamaris i Zvezdan Slavnić

- Uradila sam jer su vas aktuelno povezivali i bez nikakve loše namere - rekla je Tamaris.

- Moraš da shvatiš da je tu Anđela i da njoj radiš loše. Ovom rekacijom si demantovala sebe. Razumem da je logično, ali ne sa tvoje strane. Nemoj da plačeš. Ja ako uradim us*aću stvar, ne ti i Maja - rekao je Zvezdan.

 

BONUS VIDEO: