KUMA ANE ĆURČIĆ POBEGLA IZ SRBIJE ZBOG ZVEZDANA? Milena Kačavenda zabrinuta za svoju bezbednost, Slavnić joj uterao strah u kosti!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.04.2023 | 15:00


Milena Kačavenda napustila Srbiju zbog surovih pretnji Zvezdana Slavnića!

Foto: printscreen/youtebe.com
KUMA ANE ĆURČIĆ POBEGLA IZ SRBIJE ZBOG ZVEZDANA? Milena Kačavenda zabrinuta za svoju bezbednost, Slavnić joj uterao strah u kosti!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, gotovo se svakodnevno pojavljuje u medijima, a Zvezdan Slavnić upravo nju spominje u svakoj svađi sa bivšom suprugom, znajući da je joj je ona najveća podrška. 

Milena je nebrojeno puta javno stala u Aninu zaštitu i ne libi se da iznese sve što zna o Slavniću, zbog čega se nalazi na meti brutalnih napada, kako Zvezdana, tako i njegovih fanova.

- Istina je da Milena prolazi kroz težak period i da se svakodnevno susreće sa surovim pretnjama, mislim da je definitivno najpametnija odluka da se malo povuče i spusti loptu, jer se nikad ne zna na šta je Zvezdan spreman, ako joj se onako obraća javno - rekao je izvor blizak njoj, zbog čega smo je odmah kontaktirali.

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

Iako kuma važi za ženu koja ne preza ni od čega, čini se da je ipak zadrugar uspeo da je zaplaši, zbog čega je Milena napustila Srbiju.

- Ja trenutno nisam u Srbiji - potvrdila je Milena za portal Republika.rs, a mi smo je odmah upitali da li je takvu odluku donela iz bezbednosnih razloga.

Da podsetimo, Ana joj se takođe nedavno javno obratila i poručila da ne bi želela da se kuma oglašava, kako bi sve njih zaštitila od bivšeg supruga i robijaša.

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić