BULIĆ SE PROVODIO SA KSENIJOM PAJČIN: Zvezdan ni ne sluti da je Aci ispunila želju i posvetila mu ovu pesmu!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.04.2023 | 19:09


Aca Bulić za Republiku otkriva sve o noći koju je proveo sa Ksenijom Pajčin!

Foto: Foto Nemanja Pančić, Miloš Rafailović, E stock
BULIĆ SE PROVODIO SA KSENIJOM PAJČIN: Zvezdan ni ne sluti da je Aci ispunila želju i posvetila mu ovu pesmu!

Za Acu Bulića kažu da je živa legenda, a u žižu interesovanja došao je nedavno, kada je njegova prva i velika ljubav Ana Ćurčić ušla u rijaliti ,,Zadruga 6". O tome koliko su se njih dvoje voleli, govore njihove svedočanstva i reči koje su izgovarali u prethodnom periodu. 

Međutim, malo ko zna kakav je odnos bio između pokojne pevačice Ksenije Pajčin i Bulića, a Republika otkriva za njihov susret, koji se desio pre 17 godina, u jednom beogradskom klubu. 

Foto: Red tv printscreen

Aca Bulić

 

Naime, Bulić je za Republiku otkrio da se sve desilo u klubu ,,F6", koji je u to vreme bio i te kako popularan, a Ksenija je bila specijalni gost. Kada ga je ugledala, Ksenija mu je otpevala pesmu specijalno za njega. 

Kako saznajemo, u pitanju je pesma od Cece Ražnatović ,,Dragane moj", a evo šta na sve to kaže Bulić:

- Sećam se tog susreta. Družili smo se, tada smo se družili Ksenija, Karamela i ja, žao mi je što se to desilo zaista - rekao je Bulić u emisiji ,,Bajke iz podzemlja". 

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

 

Međutim, kako je njegov ljuti rival Zvezdan Slavnić u Zadruzi dobio pet minuta pažnje, kada je pričao o emotivnoj vezi sa Pajčinovom, Bulić nije hteo dalje da komentariše, ali je potvrdio naša saznanja.

- Sada možda nije ni primereno da pričam o Kseniji, zbog svega što se i priča u Zadruzi o njoj, ali da, to se desilo te večeri. Ali razumete me, ne bih da sada iznosim neke priče, jer ta tema je bila aktuelna u Zadruzi - rekao je Aca za Republiku, aludirajući na Slavnića, koji se hvalio poznavanjem Pajčinove.

BONUS VIDEO: