MAJKU I OCA JE SRAMOTA! Anđelina drugarica otkrila ISTINU da li je se roditelji ODRIČU!


IZVOR: Republika - 20.02.2023 | 15:26


Drugarica Anđele Đuričić otkrila istinu o njenim roditeljima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MAJKU I OCA JE SRAMOTA! Anđelina drugarica otkrila ISTINU da li je se roditelji ODRIČU!

O postupcima Anđele Đuričić i njenom skandaloznom ponašanju javnost bruji mesecima unazad. Njeni roditelji se ne oglašavaju, a spekuliše se da iz kuće ne izlaze, kao i da će se ćerke odreći. Njena drugarica se sada oglasila i otkrila istinu.

- Primorana sam da se oglasim zbog svega što čitam po portalima, a sada i slušam tamo u "Zadruzi", kada je Bilal namerno, samo da bi je poremetio, preneo one dezinformacije. Razumite me da zbog celokupne situacije, zbog ogromnog pritiska koji imaju Anđelini roditelji, ali i strogog dogovora koji imam s njima, niko od nas ne sme da pisne za medije, to je dogovor, ali nisam mogla da izdržim. Morala sam da kažem kako jeste, jer je ovo već prevršilo svaku meru - rekla je Anđelina drugarica i dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Đuričić

- Majku i oca je jako sramota zbog svega, ne mogu da grešim dušu, to je realno i očekivano. Svako bi bio na njihovom mestu, da im dete to javno priredi, pritom ovde ih u Đenovićima svi znaju. Neprijatno jeste, ali se Anđele niko nije odrekao, niti će. Slušam gluposti neke tamo kod vas u "Zadruzi", Bilal je očigledno čitao komentare u hejterskim grupama, pa je rešio da joj zagorča boravak na svu muku tamo i da je uhvati paranoja, baš jadno i džukački. Pričala sam sa njima, s Ljiljom i Velišom, znam da im je jako teško, novinari im opsedaju kuću, svi ih zagledaju i ljuti su zbog nekih stvari, ali se deteta svog nikad ne bi odrekli. Pa, koji će roditelj to uraditi?! Oni vole svoju ćerku, i kad je najbolja i najgora, Anđela će svojoj porodici i svojoj kući uvek moći da se vrati - zaključila je ona za Pink.

BONUS VIDEO: