URNISALA MOKU SLAVNIĆA! Anina kuma brutalno oplela po Zvezdanovom ocu: Nisi mu zelenu jabuku u zatvor poslao! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.02.2023 | 09:56


Milena Kačavenda rešila je da raskrinka porodicu Slavnić u potpunosti.

Foto: ST/A.Nalbantjan, TV PInk
URNISALA MOKU SLAVNIĆA! Anina kuma brutalno oplela po Zvezdanovom ocu: Nisi mu zelenu jabuku u zatvor poslao! (VIDEO)

Najbolja drugarica Ane Ćurčić Milena Kačavenda, bila je gost u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je govorila o odnosima Ane i Zvezdana Slavnića, ali i o Moki Slavniću koji ju je napadao preko medija.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

Kako je rekla, Ana u Beloj kući prijatelja nema, pogubljena je i treba joj podrška.

- Želim da je zagrlim, da zna da neko misli na nju i da joj dam snage da se konačno suprostavi njemu, jer je evidentno da je žena zlostavljana psihički i fizički.

Ona se osvrnula i na komentare Moke Slavnića.

- Sa njim se nisam srela nikada. Nisam ga videla na proslavama dečijih rođendana, na slavama, nikada u zatvoru gde sam ja lično posećivala Zvezdana Slavnića sa svojom drugaricom. Zvezdan nije imao kontakt sa njim, ja sam bila u toj kući kada je Zvezdan iznosio neke stvari za svog oca, ja bih ''tatka bez patke'' pozvala, da se suočimo, gde si tata bio kad je trebalo, gde si tata sada ti jednom mongoloidu od 50 godina držiš stranu da provodi vreme sa mladom jednom ženom čiji će život zasigurno uništiti Zvezdan Slavnić, gde si bio sve ove godine? Gde si poslao jednu zelenu jabuku, jer kažem kada je neko u pritvorskoj jedinici, možda nemaš novca, ali možeš da ubereš jednu zelenu jabuku i pošalješ pritvorenom licu. Imam utisak da ''tatko bez patke'' želi da uđe u rijaliti i zaradi neki novac - priča Milena i dodaje:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

- Moki Slavniću bih poručila da sve ružno što sam javno rekla za njega, o njegovom sportu ne pričam, ja o njegovom sportu iz devedesetih nemam ništa. Gde si care, zašto ti je sin podstanar, zašto ti je bivša supruga završila u domu, zašto si pljunuo na sve, onda je potpuno jasno zašto pljuješ po Ani Ćurčić koja je tvog sina gledala, koja je tvoju unuku gledala kao svoje dete.

BONUS VIDEO: