DALILA DRAGOJEVIĆ SE VRATILA BIVŠEM? Starleta ga neprestano zivka na telefon kad je sa Viktorijom Mitrović u separeu!


IZVOR: Republika - 13.02.2023 | 14:30


Dalila Dragojević, prenose domaći mediji, se vratila bivšem dečku, Luki Nikoliću!

Foto: Printskrin: TV Pink, Instagram
DALILA DRAGOJEVIĆ SE VRATILA BIVŠEM? Starleta ga neprestano zivka na telefon kad je sa Viktorijom Mitrović u separeu!

Bivša zadrugarka i drugoplasirana rijaliti učesnica ,,Zadruge 5" Dalila Dragojević je započela vezu s Lukom Nikolićem nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, o kojem kruže priče da je slab na zadrugarke.

Tada su se pojavile spekulacije da im u ljubavi ne cvetaju ruže, a potom je usledio brutalan raskid i prepucavanje po mrežama.

Foto: instagram

Luka Nikolić i Dalila Dragojević

 

Međutim, kako saznajemo, bivša zadrugarka, koja je prevarila još uvek zvaničnog supruga Dejana Dragojevića pred milionskim auditorijumom, slaba je na Luku, s kojim i dalje održava prisan odnos. Ali tajno.

- Dalila i Luka se jesu rastali na neko vreme. Oboje su sličnih karaktera, zato su često i imali trzavice. Oni su prekinuli svaki kontakt, ali je Luka ubrzo pozvao bivšu devojku u znak pomirenja i od tada se neprestano čuju, ali i viđaju. Trude se na sve načine da ne budu uhvaćeni. Oni nisu ozvaničili vezu, te se njihov odnos vodi kao neobavezno druženje. Zbog toga Nikolić koristi priliku i za druženje sa drugim devojkama, a Dalila ga tad namerno neprestano zove. Kako li će se dalje odvijati njihov odnos, samo oni znaju - ispričao je izvor za Kurir.

Foto: Instagram.com printscreen

Luka Nikolić i Dalila Dragojević

 

Podsetimo, na Lukin spisak starleti s kojima se viđao nedavno se upisala i Viktorija Viki Mitrović. Da je zaista buknulo između njih, potvrdila je i fotografije koje smo već objavljivali, na kojima su njih dvoje prisni.

BONUS VIDEO: