ZVEZDANOVA ANA GA ŠUTNULA PRE AFERE SA CRNOGORKOM: Procurila prepiska, zbog poznate starlete odlepila, pa stavila tačku!


IZVOR: Republika - 27.01.2023 | 19:56


Ana Ćurčić ostavila je Zvezdana Slavnića pre nego što ju je prevario sa Anđelom Đuričić!

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen
ZVEZDANOVA ANA GA ŠUTNULA PRE AFERE SA CRNOGORKOM: Procurila prepiska, zbog poznate starlete odlepila, pa stavila tačku!

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, ostavila je sina Zorana Moke Slavnića još dok je on flertovao sa Aleksandrom Nikolić, a ne, kako je navela u javnosti, zbog Anđele Đuričić.

U prilog tome svedoči prepiska u čiji posed je došla naša redakcija. Naime, ona je, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Zvezdanu otvorila profil na Instagramu, s kojeg se dopisivala sa prijateljima, ali i njegovim fanovima. Pošto je njen privatni profil zaključan, sa ovog se i oglašavala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić se verili

 

Konverzaciju između Ane i osobe kojoj je otkrila kako se oseća zbog Zvezdanovog ponašanja u "Zadruzi", a koja se dogodila pre nekoliko meseci, prenosimo u celosti.

- Mislim da su zatvoren prostor i oni oko njega doprineli tome. Ali se iskreno nadam da će ostati na ovome, sprdnji i zaj*banciji - napisao je Ani prijatelj na Instagramu.

Ona je stavila do znanja da je upućena u to da će u javnost da izađe priča kako ga ostavlja:

Prava ljubav nema cenu. Uskoro ide mislim objava da ga žena ostavlja, jer je ovo televizija i sramota je, nema šanse, to znam da nije uradio konkretno, ali ovo ponašanje je gore od poljupca - stoji u prepisci.

Nekoliko dana kasnije njih dvoje su nastavili priču:

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić vrela akcija

 

- Ana, izvini, je l' istina šta sam pročitao? - upitao je.

On mu je potvrdila:

- Jeste, druže. Ne mogu više, dosta me je obrukao, zaista ne dam na sebe. Prijatelj je bio na njenoj strani i Aleksandru nazivao pogrdnim imenima.

Ali ona je prostitutka, ološ. Razumem te, ali mislim da ne bi spao na to dno. Treba da se udalji od onih dr*lja, to stoji. Mislim da tu udela imaju Miljan i Miki, ne mogu više da ispratim - napisao joj je.

- Nije samo zbog nje! Dosta stvari gledam tri meseca i ćutim. E pa, zato neće imati ženu. Pa nek ima harem. Miki ga je sto puta opomenuo da to ne radi, nijednom ga nije poslušao.

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

Njemu nije bilo jasno zbog čega se Zvezdan tako ponaša.

- Koji mu je onda ne znam, ali pravdam - zatvoren prostor, ali verujem da neće preći granicu jer su to sve prostitutke.

Slavnićeva bivša je kiptela od besa:

- On je granicu već prešao jer daje povoda. On flertuje sa svima. Znaš koje je to poniženje. Gore od poljupca. Kad sam ja u pitanju, on zna da nema opuštanja. Opaliće ga šamar realnosti, samo ga puštaju da pogreši.

Anin prijatelj je zaključio da Zvezdanu takvo ponašanje nikako nije potrebno:

- Ma znam. Ponižava te sa prostitutkom. Jer ova je dno dan. Znači, društveni talog i mulj moralni. To druženje sa tim ravama mu ne treba, tamo mu niko nije prijatelj, svako gleda svoje d*pe, a on to ne vidi - poručio je on, piše Kurir.

BONUS VIDEO: