BRAT IMA CEREBRALNU PARALIZU, U DOMU JE VEĆ 20 GODINA, NAJSTARIJI SE UBIO! Životna priča Milana Miloševića tera suze na oči


IZVOR: Republika - 09.01.2023 | 12:01


Život ga nije štedeo!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
BRAT IMA CEREBRALNU PARALIZU, U DOMU JE VEĆ 20 GODINA, NAJSTARIJI SE UBIO! Životna priča Milana Miloševića tera suze na oči

Kao bomba odjeknula je vest da je Milan Milošević dao otkaz na Pinku posle pet godina rada i da više neće voditi rijaliti Zadrugu, koji je bio njegov zaštitni znak.

Voditelj je svojevremeno ispričao svoju tužnu i potresnu životnu priču o detinjstvu, problematičnom ocu, sa kojim nikada nije mogao da ostvari dobar odnos. Ispričao je sve o braku njegovih roditelja, pa otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

- Moja majka kada se udala za oca imala je već brak iza sebe. Ona se bila udala sam 17 godina i dobila najstarijeg brata, ali je posle godinu dana ostala udovica. Logično je bilo da se uda opet i tad se udala za mog oca. Rodila je mene i brata koji ima cerebralnu paralizu, u domu je već 20 godina jer je postao agresivan, ima um deteta od 3 godine, a može da bude opasan. Najstariji brat se ubio - ispričao je on, a to je bio tek početak.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milan Milošević

 

- Otac je dolazio pijan svaki dan. Ako ga nema do šest-sedam, znači da je otišao da se napije. Onda bi se vratio kući i tukao majku i polubrata, njega je ubijao od batina. Mi smo prvo bežali kod komšija, ali je počeo njih da maltretira pa smo bežali u kukuruz da spavamo. Jedan dan je čak zapalio sto, mogli smo svi da izgorimo, to je i želeo. Nakon nekog vremena završio je u zatvoru zbog nekog problema koji je napravio i dobio je dosta godina zatvora. Tada je majci ostavio oproštajno pismo i obesio se u zatvoru. Nama je tada svanulo. Najstariji brat se ubio posle Vukovara, a drugi brat je u domu, majka je sada bolesna, ali je borac i ja sam joj sve - završio je Milan svoju tešku ispovest.

Milošević je ipak uspeo, kako je rekao u intervjuu za Lenu, da se izdigne iznad svega.

- Uspeo sam da se izdignem iznad svega što sam preživeo u detinjstvu i mladosti, da ne patetišem. Danas niti patim, niti žalim sebe. Govorim sebi da idem dalje. Uživam da slušam priče svojih prijatelja o njihovoj deci, porodicama. To me ispunjava, jer su normalne priče, za razliku ovih u rijalitijima. Ja sve to trenutno nemam, pa uživam u tuđim iskustvima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

 

Podsetimo, Milošević je odlučio da se malo skloni iz Srbije i ode na odmor u Austriju, a u svom prvom obraćanju javnosti posle informacije da je napustio Pink obrazložio je svoj postupak.

- Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - napisao je voditelj.

- Molim vas da me razumete jer ja nemam nijednu ružnu reč da kažem o bivšim poslodavcima što sam i navodio realno u svakom intervju koji sam dao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala vam i nadam se da poštujete moju reč - zaključio je voditelj.

BONUS VIDEO: