OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU! Postoje DOKAZI da se Sanja bavila NAJSTARIJIM ZANATOM? Iznet sav prljav veš, zadrugari na ivici FIZIČKOG obračuna! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.12.2022 | 08:57


Sanja Grujić razlog svađe Stefanovića i Dragića.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU! Postoje DOKAZI da se Sanja bavila NAJSTARIJIM ZANATOM? Iznet sav prljav veš, zadrugari na ivici FIZIČKOG obračuna! (VIDEO)

Zadrugarima je sinoć pušten snimak Anastasije Stanojević Palčice kako ogovara Sanju Grujić i Marka Stefanovića kod Petrućija, koji se nadovezao na njenu priču. Naime, Palčica je zamerila Petrućiju što je dobar sa Sanjom i Markom, a Grujićeva je napravila haos kada su Marko i ona imali komunikaciju. 

Nakon odgledanog snimka, Milan Milošević je zadrugarima otkrio i da je Ivan Dragić rekao kako je veza Marka i Sanje smejurija, kao i da gleda u Anđelu Đuričić, a pomalo i u Anu Spasojević.

- Ja Petrućija nisam uvredila, možemo da imamo komunikaciju. Palčica je uvredila Marka, nema potrebe da joj on pruža pomoć. Što nije slučaj sa mnom i Petrućijem. Marku sam zamerila konkretno to, jer smo oboje imali svađu sa njom. Ja nemam zajedničke prijatelje ni sa kim odavde. A sada ću se osvrnuti i na te poglede. Kad nemaju šta da nađu za neku vezu, oni krenu da pričaju o pogledima. Ovde svako u nekom trenutku pogleda u nekoga - rekla je Sanja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Dragić i Marko Stefanović svađa

- Dragić je danas meni rekao da mu ja nisam rekla da me Marko Stefanović gleda, on je izvukao iz konteksta - ubacila se Ana Spasojević.

- Kako Ivan može i da k*nja na intervjuu? Treba da se nabije u onaj krevet i da ćuti. Ja njegov odnos ne komentarišem. Prestani da nas peckaš, da te ja ne bih pecnuo u usta - rekao je Stefanović.

- Mogu da pričam šta hoću. Marko bulji u nas, Aleksandru i mene, neprijatno mi je. Još se ljudi žalilo da bulji. Ovako je bila situacija, sat, dva pre tog intervjua je Ana rekla Sanji: "Gde gleda tvoj momak", ja sam zaključio da u nju. To je moj zaključak - dodao je Dragić.

- Nemojte da me spajate sa pegavim krampačama - govorio je Marko.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Dragić

- P*ši k*rac, p*derčino - rekla je Ana.

- I Sanja je prva komentarisala moju vezu. Ja mogu redom da idem i svima navodim mane, baš me briga - rekao je Ivan.

- On je bio zaljubljen u Anu na početku, moguće da je ljubomoran, on i dalje sedi pored nje - ustala je Sanja.

- A ja buljim u vas jer na silu ljubiš svoju devojku - dodao je Stefanović.

- Gledaš nas kao psihopata - odgovorio je Dragić.

- Danas kad smo sedeli na garnituri više nas, svi su rekli da Marko Stefanović i Sanja u pojednim situacijama gledaju parove neprijatno. Neki su čak rekli da ste svingeri - ubacio se Neca.

- Mi živimo u monogamiji, oni će da pričaju da smo svingeri, a oni sa kim su se ljubili - dodala je Sanja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Obezbeđenje uletelo da razdvoji Dragića i Stefanovića

- Svi znamo šta ti radiš - govorio je Dragić.

- Izgovori samo da čujem - skočio je Stefanović.

- Bila je Borom, bila sa Filipom... Znamo profesiju njenu. Ti si zbog rijalitija sa njom - dodao je Ivan, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuću.

- Ne možeš da je vređaš, ja tvoju devojku ne vređam. Mnogo si se digao, počeo si da pričaš gluposti. Moraćeš da povedeš računa - rekao je Stefanović.

- Ja imam najružnije mišljenje o njoj. Ne preti mi, ja te se ne plašim - dodao je Dragić.

- Moju devojku niko neće vređati, zalepim ti šamar i idem napolje. Obična si p*derčina i p*čketina - nastavio je Marko.

- To za tebe pričaju. A ja imam dokaze za nju, raspitao sam pre nego što sam ušao. Nisam rekao da je k*rva, nego da je imala profesiju - odgovorio je Ivan.

- Ovaj dečko samo skače i napada, ne zna gde će od svoje ludosti - rekla je Sanja.

- Dokazao je juče kakav je m*donja, nije smeo da prizna - rekao je Marko.

- Pokazao sam da nemam dlake na jeziku više puta ovde - istakao je Dragić.

BONUS VIDEO: