ĆERTIĆ DOBIO MAJU MARINKOVIĆ NA SUDU: Starletin otac platio papreno ćerkinu tuču iz Zadruge, oglasio se i otkrio sve detalje!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 20.12.2022 | 13:38


Republika saznaje Taki Marinković platio kaznu za Maju Marinković, na osnovu tužbe Uroša Ćertića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva, ST/N. Mutić
ĆERTIĆ DOBIO MAJU MARINKOVIĆ NA SUDU: Starletin otac platio papreno ćerkinu tuču iz Zadruge, oglasio se i otkrio sve detalje!

Taki Marinković danas je otišao do Rume u sud, kako saznajemo, da bi platio kaznu za svoju ćerku Maju Marinković. Naime, Republika saznaje da je Uroš Ćertić tužio Marinkovićevu zbog nasrtaja u rijalitiju ,,Zadruga" nakon čega je sud kaznio starletu. 

Pozvali smo Takija kako bi proverili ovu informaciju, ali on nije bio mnogo raspoložen za komentare:

Foto: Republika

Taki Marinković

 

- Istina je, išao sam da platim kaznu u Rumu, u sud, Ćertić je tužio moju ćerku. On sme samo nad slabijima, a ono što je on radio, to ljudi zaboravljaju. Ne bih više da komentarišem, ne bih da takvoj osobi dajem prostor, da preko imena moje ćerke nešto dobije. Eto, neka iskoristi taj novac da vrati dug produkciji, pokazao je svojim bekstvom ko je i šta je - rekao je Taki za Republiku. 

Mi smo došli u posed priznanice, na kojoj se vidi da je Taki uplatio u ime svoje ćerke Maje 80.000 dinara novčane kazne, što možete videti u nastavku:

Foto: Privatna arhiva

Kazna za Maju Marinković