PRETUKAO JE, PA POTEGAO PIŠTOLJ: Isplivao stravičan snimak dečka bivše zadrugarke, besramno pucao iz automobila u pokretu! ŠOK!


IZVOR: Republika - 06.12.2022 | 15:32 >> 15:36


Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Nikola Ilić, momku bivše zadrugarke Ane Jovanović, puca iz pištolja iz automobila.

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen
PRETUKAO JE, PA POTEGAO PIŠTOLJ: Isplivao stravičan snimak dečka bivše zadrugarke, besramno pucao iz automobila u pokretu! ŠOK!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Nikole Ilića, dečka bivše učesnice "Zadruge" Ane Jovavnović, na kojem se jasno vidi kako mladić puca iz pištolja iz automobila u pokretu, usred nekakvog tunela.

Naime, kako se jasno može videti i čuti na video snimku, uz zvuke muzike i osobe koje ohrabuje i suflira vozaču, mladić vidno raspoložen bez ikakvog obzira i razmišljanja da može neko nastradati, puca kroz prozor.

- Hajmo Džoni, pucaj - vikao je momak koji je snimao sa mesta suvozača.

Foto: Instagram printscreen

Nikola Ilić sa pištoljem

Mladića sa snimka kako puca je, između ostalog, odala i tetovaža na ruci, te je jasno da se radi o Iliću, koji iza sebe već ima kriminalni dosije. On je pre nekoliko meseci hapšen zbog narkotika i nasilja, a poznato je i da je vozio neregistovan automobil.

Kada je i kako nastao ovaj skandalozni snimak nije poznato, a ono što je javnost zgranulo jesto to što Nikola uopšte ima pištolj i puca usred saobraćaja bez ijedne sekunde razmišljanja da može nekog da povredi ili ubije. Ovaj stravičan čin su osudili svi koji su videli isti na drušvenim mrežama.

Foto: Red tv printscreen, Instagram.com

Ana Jovanović i Nikola Ilić

Podsetimo, Nikola Ilić proslavio se tokom "Zadruge 5", kada je njegova, tada bivša devojka, Ana Jovanović postala učesnica rijalitija, a njegovo ime se često provlačilo kako u medijima, tako i u Beloj kući. Ana i Nikola u žižu javnog interesovanja uglavnom su dolazili zbog međusobnog prepucavanja ili nasilja, a nedavno je na internetu osvanuo i snimak gde Ilić šamara i pjuje bivšu zadrgarku.

BONUS VIDEO: