Miljana Kulić nakon DRAME sa zdravljem, PROVODI se za sve pare: Veliki povod za slavlje, Bebica i ona otkrili sve! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.09.2022 | 20:30


Miljana Kulić podelila je srećne vesti sa pratiocima na Instagramu!

Foto: Instagram.com
Miljana Kulić nakon DRAME sa zdravljem, PROVODI se za sve pare: Veliki povod za slavlje, Bebica i ona otkrili sve! (FOTO)

Rijaliti zvezda i bivša zadrugarka Miljana Kulić izašla je iz bolnice nakon brojnih problema koje je imala sa zdravljem, a sada slavi.

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić izašla iz bolnice

 

Miljana je imala komplikacije posle operacije smanjivanja želuca kako bi smršala, pa je bila zadržana u bolnici. Otkako je izašla sve vreme je uz dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Ona je sada sa pratiocima na Instagramu podelila kako se provodi, ali i otkrila da je za nju danas poseban dan.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Instagram Nenad Macanović Bebica

 

"Devet meseci naše ljubavi", napisala je Kulićeva, a potom objavila i fotografiju sina Željka.

Miljana je po izlasku iz bolnice najavila da će se uskoro vratiti u rijaliti ,,Zadruga 6", pa je istakla da će se to desiti već u decembru ili šta više, već u novembru. 

- Planiram da se vratim u rijaliti, jedva čekam, već u novembru, ako bude sve okej sa zdravljem, ili u decembru ću ući zajedno sa Bebicom mojom. Ja Zadrugu mnogo volim i prema meni su čelnici televizije ispali fer i normalno je da ću se za to odužiti kad god bude trebalo - izjavila je Miljana. 

BONUS VIDEO: