Maja opet RAZVODI: "Emil je isti Janjuš, oženjen i gabaritan znači, biće moj rob"


IZVOR: Republika - 15.09.2022 | 17:50


Naime, Maja je jasno stavila do znanja da Emil poseduje sve što ona traži kod muškarca. Oženjen je, ima decu, razvijen je i tetoviran, više nego dovoljno razloga da bude sledeći na Majinoj listi kog će odvojiti od žene.

Foto: Instagram.com
Maja opet RAZVODI: "Emil je isti Janjuš, oženjen i gabaritan znači, biće moj rob"

Maja Marinković i Emil Kamenov sve su prisniji, neprestano flertuju i ne odvajaju se jedno od drugog. Starleta je, bez dlake na jeziku, priznala da joj se Bugarin sviđa, te da je podseća na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, Maja je jasno stavila do znanja da Emil poseduje sve što ona traži kod muškarca. Oženjen je, ima decu, razvijen je i tetoviran, više nego dovoljno razloga da bude sledeći na Majinoj listi kog će odvojiti od žene.

- Jedna je "Maja istina". Šalim se. Duhovit je i zanimljiv, ali čovek je oženjen. Volim da provodim vreme s njim, ali ništa još nismo uradili. Svesna sam da, s obzirom na situacije koje sam imala i napolju i ovde, jasno mi je zašto se priča o tome. Podseća me malo na Jaška, volim te oženjene, gabaritne. Evo, ne mogu da se foliram, sviđa mi se Bugarče i prija mi. Baš me privlači, ne mogu da lažem. Kontrolisaćemo se koliko možemo - priznala je Marinkovićka, pa dodala da nikog ne tera ni na šta, već da i on pokazuje interesovanje za nju:

- Priznala sam šta osećam, ali nikog ne teram da bude sa mnom. Nemoj posle da bude Maja je kriva kada vidite da je čovek odlepio za mnom. Stalno je tamo gde sam ja, daje mi komplimente, razumemo se. Privlačim ga i ovako sam mu zanimljiva, tako da je zainteresovanost obostrana.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Inače, Emil je javno priznao da mu se sviđa Marinkovićka, te odmah sebe pokopao budući da je na ulasku u rijaliti tvrdio da ne postoji šansa da prevari ženu.

- Za Maju nije trebalo da dam 12 poena na izboru za mis, nego 112 poena. Sve devojke su lepe, ali se Maja izdvaja. Ona treba da postane Kamenova! U Bugarskoj imaš tri imena, ime, ime oca i prezime, ona treba da bude Maja Takijeva Kamenova - rekao je Emil, a Nenad Aleksić Ša ga je pitao da li je svestan da njegova žena sve gleda.

- Jasno je meni sve, ali protiv nekih emocija čovek ne može lako da se bori. Vreme će pokazati šta će biti sa mnom i s Majom - rekao je Kamenov, a onda se ubacila Maja:

- Dajte da sačuvamo malo brakova, šta je ovo. Kako baš meni uvek da se potrefi neki oženjeni.

Foto: ST/D. KADIĆ/N.Mutic

 


Aleks prevarila Dejana s Kristijanom
Kristijan Golubović otkrio je da je Aleksandra Nikolić prevarila Dejana Dragojevića, te da je bila bliska s njim.

- Uhvatio sam Aleks za sisu, a drugom za guz, kao u pornićima... Ono utičnica, zabodeš, pa pušiona, kamiona... Rekla mi je da drhti od plesa, da nikada to nije osetila. Čuvao sam je, nisam hteo ništa da kažem iako sam se sprdao. Gledam je kao jadnicu i mučenicu jer je nju život naterao na neke stvari, uvek sam je štitio jer mi je žao, ona to zna - rekao je Golubović, pa šokirao priznanjem:

- Juče mi je došla da joj sredim usta, dotakao sam je, nije izmakla. Moj dodir je magičan, vatra! Nežan poljubac. Nije se sklonila, a ima dečka!

BONUS VIDEO: