Maja Marinković nazvala SILIKONJAROM, a o svojim IMPLANTATIMA ćuti k'o zalivena: Ovo je istina o Aniti Stanojlović, pukla HILJADE EVRA kod plastičara!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 12.09.2022 | 05:00


Anita Stanojlović ušla je u sukob sa Majom Marinković, te ju je nazvala silikonskom lepoticom, a sada je istina isplivala na videlo!

Foto: ST/N. Mutić
Maja Marinković nazvala SILIKONJAROM, a o svojim IMPLANTATIMA ćuti k'o zalivena: Ovo je istina o Aniti Stanojlović, pukla HILJADE EVRA kod plastičara!

Nova zadrugarka Anita Stanojlović ponela je lentu miss Zadruge 6, jer su svi bili očarani njeni prirodnim izgledom, budući da iza sebe sa malo godina već ima trogodišnjeg sina. 

Komentari poput ,,Anita je prirodna lepotica" našla se na društvenim mrežama kao tačka polemisanja - da li je to zaista istina?

Foto: Republika

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti Anita je oplela po Maji Marinković, sa kojom se borila u samom finalu izbora za miss, te ju je nazvala plastičnom devojkom, s obzirom na to da je imala već nekoliko intervencija. 

Međutim, izgleda da je Anita zaboravila da je i ona odlazila pod nož kod plastičnog hirurga, pa je pokušala da sakrije da je ,,majku prirodu" zamenila silikonskim implantima

Naime, za portal Republika izvor blizak Aniti otkrio nam je da je ona već odradila silikone, i to samo dva meseca pre ulaska u rijaliti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Maja Marinković Zadruga 6

 

- Ona je došla na snimanje profila sa novim silikonima, prvi put ih je uradila samo tri meseca pre ulaska u Zadrugu. Ona je uradila malu kubikažu, platila ih je nekih 3.000 evra, kako to inače i ide - govori izvor za Republiku i nastavlja:

- Silikoni joj nisu bili kao adut za ulazak u Zadrugu, nije joj bilo ni na pameti da zbog rijalitija ugradi implantate, već je prosto želela, porodila se, dojila je bebu i htela je da podigne grudi kako bi bila zadovoljnija svojim izgledom. Nakon operacije joj je trebalo da se privikne, ali je sada prezadovoljna svojim izgledom, što govori i činjenica da je pobedila na izboru za miss Zadruge 6. POGLEDAJ GALERIJU

 

Napomenimo, kada smo upitali Anitu zbog čega sebe ne svrstava u silikonske lepotice, ona je pokušala da istakne kako je ona uradila samo grudi, a da su ostale devojke promenile lični opis i u licu, aludirajući na Marinkovićevu. 

BONUS VIDEO: