Najveća tajna porodice Džehverović: Teodora obmanjuje narod,njeno pravo ime je Suada!


IZVOR: Isidora TUBIN - 16.01.2018 | 18:02


Pevačica i učesnica rijalitija "Zadruga" Teodora Džehverović privukla je pažnju gledalaca zbog romanse sa Anđelom Rankovićem, ali i afere sa biznismenom Ćazimom Osmanijem. Kako saznajemo, Džehverovićka je od javnosti uspela da sakrije najveću porodičnu tajnu da su se ona i njen brat zvali Suada i Senad, ali su promenili imena po dolasku u Srbiju.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

- Teodorin otac Sead je iz Bosne, islamske je veroispovesti. Kada se oženio Gocom, porodica ga se odrekla. Posvađao se i sa prijateljima, familijom, niko nije hteo da čuje za njega. Kada su dobili decu, vama poznatu kao Teodoru i Savu, dali su im muslimanska imena zbog sredine u kojoj žive i kako bi sredili zategnute odnose sa porodicom Džehverović. Živeli su tamo kratko, ali nikada nisu bili prihvaćeni, pa su se preselili u Gordanino rodno mesto Kačarevo - otkrio je izvor i nastavio:

Kada su Sead i Gordana dobili decu, dali su im muslimanska imena da bi sredili zategnute odnose sa familijom

Foto: printscreen/TVPink

Teodora Džehverović

- Odrastanje u Srbiji bilo je nešto lakše, ali ni porodica Teodorine majke nije prihvatala to što se ona udala za muslimana, pa su se na kraju odvojili od Gordaninih roditelja i započeli samostalan život. Da bi deca lakše odrastala u pravoslavnoj sredini i bila prihvaćenija među drugom decom, rešili su da im promene imena. Tako je Senad postao Sava, a Suada Teodora. Teodora je bila presrećna jer je smatrala da će sa takvim imenom lakše uspeti u životu. Odmalena je bila mnogo ambiciozna. Nikada nije pričala nikome o tome, posebno kada je započela muzičku karijeru. Tu informaciju zna nekoliko njenih najbližih prijatelja. U Kačarevu su živeli do pre dve godine, a kada je Teodora počela da peva, cela porodica se preselila u Beograd - završava izvor.

Goga: Jednom prilikom mi je rekla da je promenila ime, da se zvala Suada, a njen brat Senad, i to je sve što znam

Iako Teodora nije imala reči hvale za koleginice Tamaru Milutinović i Goranu Gacić, s njima je bila prilično bliska u periodu kada su zajedno činile grupu Đavolice. Kontaktirali smo sa njima kako bismo proverili ove navode, a one su potvrdile da je Teodora promenila ime.

 

Trudnica mojaaa, jooos maaaaloooo ??????

A post shared by Tamara Milutinovic (@tamaramilutinovic) on Nov 16, 2016 at 8:15am PST

 

- Ja zaista ne želim da pričam o njoj. Posle svega što je o nama rekla, ne želim da je pominjem. Jednom prilikom mi je rekla da je promenila ime, da se zvala Suada, a njen brat Senad, i to je sve što znam. Nisam je zapitkivala zbog čega - rekla je Goga za rijaliti, a isto je rekla i Tamara.

 Tamara: Teodora je rekla da je to ime zvučnije, pa joj je bolje za karijeru

- Pričala je ona o tome, ali ne znam zaista mnogo detalja. Čula sam da joj je tata iz Bosne i da su otišli odande zbog nekih porodičnih sukoba, pa su u Srbiji promenili imena njoj i bratu. Teodora je rekla da je to ime zvučnije, pa joj je bolje za karijeru - otkrila je Tamara.