DRAGANA MITAR PROGOVORILA O FETIĆEVOM UZNEMIRAVANJU! Šalje mi poruke, a snima se sa ženom: VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKAD!


IZVOR: Republika - 09.01.2022 | 12:51


Dragana Mitar prokomentarisala je činjenicu da je Edo Fetić na Zlatiboru sa svojom bivšom suprugom Zilhom Fetić.

Foto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
DRAGANA MITAR PROGOVORILA O FETIĆEVOM UZNEMIRAVANJU! Šalje mi poruke, a snima se sa ženom: VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKAD!

Nakon što su Dragana Mitar i Edis Edo Fetić raskinuli, te ona javno objavila prepiske u kojima se vidi da je Edo moli da mu se vrati, javnos je ostala šokirana činjenicom da se u ovom trenutku Edo nalazi na Zlatiboru sa svojom bivšom suprugom, Zilhom Fetić.

Foto: instagram.com/edo_fetic

Edo i Zilha Fetić na Zlatiboru

Dragana je sada prokomentarisala njihov raskid, ali i činjenicu da je ponovo sa suprugom.

- Jednostavno smo se razišli, on čovek ima neke probleme sam sa sobom verovatno. Ne želim više da me povezuju sa njim i želim na tu priču da stavim tačku zauvek. Pisao mi je za rođendan, pa se javljao u toku prošle nedelje, pa sad u petak, pa me prati sa lažnih profila, piše poruke, pa gleda stori... To baš nije normalno za nekog ko se snima sa ženom, za mene je to nenormalno - kaže bivša zadrugarka, pa dodaje:

Foto: E-Stock, D. Kadić

Dragan Mitar o Edi Fetiću

- Iskrena da budem, ne zanima me sa kim je i šta radi, ali i da je sa nekim, ružno je da ovo radi, jer očigledno on ne poštuje nikoga... A pogotovo evo sad što čujem ako je već sa nekim, toliko koliko poštuje nekoga, mada u stvari, vuk dlaku menja, ali ćud ne - zaključuje Dragana Mitar za Pink.rs.